În cadrul schimbului de experienţă studenţii ENM participanţi au făcut cunoştinţă cu echipa centrului Reşedinţa Victoria şi cu activităţiile de îngrijire, tratament şi recuperare ce se desfăşoară în mod curent.

S-a vizitat întreaga locaţie, s-au prezentat dotările medicale şi de logistică împreună cu explicarea modalităţilor prin care se asistă fiecare pacient în parte conform planurilor individuale de intervenţie, de recuperare şi de îngrijire.

La finalul vizitei, echipa managerială ne-a oferit o surpriză muzicală, invitând solista Mălina Paraschiv să susţină un mini recital. Atmosfera s-a umplut de bucurie şi voioşie, momentul artistic oferind reale clipe de încântare.

De altfel, studentele străine au remarcat la unison profesionalismul personalului, grija şi strădania fiecăruia pentru a-i face pe beneficiari să se simtă ca acasă, învăluiţi de căldură unei familii. Mulţumim conducerii reşedinţei – familia Topuzaru, care ne-a primit, ca de fiecare dată, cu aceeaşi ospitalitate desăvârşită şi a oferit studentelor venite prin programul European Nursing Module o experienţă valoroasă, de neuitat.

Prof. Cristina Costache

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 131

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes