Astăzi, 10 mai 2016, elevii olandezi: Demy Roseboom, Sanne Krujer, Bryan van der Wijngaard însoțiți de către Alin Stanca (II D-AMG) și Camelia Grădeanu (I G-AMG) sub coordonarea profesorului de nursing Anca Mihai, însoțiți de către doamna prof. Mihaela Iosif au vizitat Spitalul Universitar de Urgență Elias pe secțiile UPU, ATI, chirurgie generală. În secția UPU, colegii noștri olandezi au putut observa o mobilizare a membrelor superioare prin aplicare de gips. Văzând că fluxul de pacienți este destul de mare, dar cu toate acestea activitatea asistenților și medicilor era impecabilă, aceștia au declarat: „Deși este foarte aglomerat și observăm că este un spital mare de urgențe constatăm ca organizarea în cadrul secției UPU este destul de bună. Având în vedere agitația de aici, tot personalul este foarte bine instruit și „canalizat” pe ceea ce are de făcut”.

În secția de Terapie Intensivă oaspeții noștri au spus: „Suntem foarte încântați că avem ocazia să vedem în plină desfășurare secția ATI.” Roseboom, Sanne și Bryan au fost deschiși către cunoaștere și explorare și au admirat dedicarea și implicarea asistentelor medicale.

„Ne bucurăm că putem vedea totul în timp real. Este impresionant!” La întrebarea: „Ce părere aveți despre vizita în Spitalul de Urgență „Elias”, cei trei au spus clar și răspicat: „A fost o zi ce a venit cu un bagaj de cunostințe noi. Cu nerăbdare așteptăm zilele următoare. Vă mulțumim!”

{gallery}stories/2016/20160510{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 164

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes