Începând de luni, 14 noiembrie 2016 – am dat start primului stagiu de practică și concursului pentru obținerea burselor oferite de Clinicile „Dr. Leahu”.

Stagiul a fost deschis cu două zile de curs, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” fiind introduși în atmosfera activității într-o clinică stomatologică. Informațiile noi au găsit conexiuni în cunoștințele acumulate până acum de elevii noștri sau au devenit o nouă bogăție pentru cei care vor să urmeze o carieră în domeniu.

Alături de noi au fost membri ai echipei „Dr. Leahu” care ne-au primit cu entuziasm și căldură.

În introducere, doamna Ramona Stancu, director operațional, ne-a prezentat unitățile medicale, descriindu-ne organizarea umană și dotarea materială.

Doamna Laura Stănculescu, reprezentant al  departamanetului de marketing, și-a exprimat bucuria de a prezenta și promova proiectul,  care a luat naștere în urma colaborării dintre școala noastră, care pregătește viitorii asistenți medicali și Clinicile „Dr. Leahu”, care oferă servicii medicale de specialitate la un nivel înalt.

Timp de mai bine de 4 ore au luat cuvântul și au facut prezentări despre specializarile în care își desfășoară activitatea: asistent medical Tanya Teodorescu, dr. Ana-Maria Flangiu – Pedodonție, Dr. Cristina Bîrsan – Obturație  și CEREC, Dr. Mădălina Rădulescu – Endodonție, Dr. Ligia Baran – Profilaxie stomatologică, Chirurgie și implantologie.

Cursurile interactive au fost apreciate de către elevi, deși avalanșa de informații curgea fără stăvilire. Începând de miercuri, elevii noștri vor participa la activități alături de medici și asistenți în cabinetele Clinicilor „Dr. Leahu”.

Doamna Dr. Ligia Baran se va ocupa de noi pe tot parcursul proiectului și va asigura coordonarea și comunicarea între elevi, clinică și școală.

Mă bucur pentru că am fost în aceste două zile de stagiu alături de elevii școlii noastre și am toată încrederea că experiența oferită va fi un bun început pentru cei care vor opta pentru o carieră în asistența medicală de stomatologie.

Prof. Mirela Marioara Avram

{gallery}stories/2016/1811clinicileleahu{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 135

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes