Marți, 14 noiembrie 2017, a debutat primul stagiu de practică în Clinicile Dr. Leahu, din acest an școlar,  pentru elevii anului II, calificarea asistent medical generalist.

 

Stagiul a fost deschis cu două zile de curs, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” fiind introduși în domeniul stomatologiei prin intermediul prezentărilor detaliate și extrem de utile. Informațiile teoretice oferite contribuie la o bună formare a acestora într-un domeniu aflat în continuă creștere pe piața medicală din țara noastră. Alături de noi au fost membri ai echipei Dr. Leahu care ne-au primit cu entuziasm și căldură.

În introducere, doamna Ramona Stancu, director operațional, ne-a prezentat unitățile medicale, descriindu-ne organizarea umană și dotarea materială.

De asemenea, doamna Mihaela Mândrișteanu, director Resurse Umane, i-a întâmpinat pe elevii noștri.

Începând de joi, elevii participă la activități alături de medici și asistenți în cabinetele Clinicilor Dr. Leahu.

 

„Asistentul medical reprezintă „aliatul” medicului dentist în toate activitățile terapeutice. Acesta este mâna dreaptă a doctorului, care ajută la eficiența și simplificarea procedurilor, atât pentru medici, cât și pentru pacienți. Astăzi începe Programul special alături de elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, organizat de Clinicile dentare Dr. Leahu.

Elevii ambițioși au venit pentru a-și asigura o formare profesională practică de calitate, într-un mediu cu personal tânăr, bine pregătit și cu tehnologie de ultimă oră.” (https://cliniciledrleahu.ro/)

 

Școala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila” continuă procedura de selecție a elevilor din anul II și III, calificarea asistent medical generalist, pentru realizarea unor stagii de practică în Clinicile stomatologice „Dr. Leahu”. 

AVANTAJE:

– posibilitatea de a câștiga o bursă de 1.800 lei

– șanse reale de angajare

– formare clinică în domeniul stomatologiei, sub coordonarea și îndrumarea personalului medical al Clinicilor Dr. Leahu

– stagii de practică în cadrul celor 4 Clinici Dr. Leahu, alături de o echipă de tineri profesioniști

– dezvoltarea cunoștințelor profesionale

 

Dosarele de participare se depun la Catedra de Nursing și Științe.

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

1. Cerere de înscriere – 1 original – cu semnătura solicitantului.

2. CV – Curriculum Vitae în format Europass – 1 original – cu semnătura în original pe fiecare pagină

 3. Recomandare scrisă profesor diriginte  – 1 original – care va cuprinde: frecvența la școală; media anuală a anilor de studiu anteriori; implicarea în proiectele școlii; un calificativ acordat de către profesorul de nursing, pe o scală de la 1 – 5, unde 5 este foarte bună, iar 1 nerecomandabil;

4. Recomandare scrisă profesor nursing – 1 original.

Având în vedere că, în acest domeniu medical nu a mai existat nicio formă de specializare în ultimii ani, acest proiect, inițiat de școala noastră în parteneriat cu Clinicile Dr. Leahu, oferă o soluție unor probleme majore de asistență medicală, în domeniul serviciilor stomatologice.

Datorită parteneriatului pe care școala noastră îl va dezvolta în continuare cu una dintre cele mai importante rețelele private de servicii stomatologice, elevii noștri vor avea posibilitatea de dezvoltare a carierei profesionale în acest domeniu.  SC Implant Expert SRL ( Clinicile Dr. Leahu ) va acorda și în acest an școlar burse de merit în valoare totală de 10.800 lei.

 

prof. Raluca BRAD

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 207

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes