Primirea călduroasă și disponibilitatea asistenților medicali de pe secția de ortopedie m-au lăsat fără cuvinte! 

 Încă din primele ore petrecute în Diaplasis am participat la o mulțime de tehnici de nursing, cele mai multe fiind deja întâlnite în celelalte stagii de practică. Toate erau executate cu o dexteritate de excepție și respectând foarte strict metodele de asepsie și antisepsie. Alte aspecte de remarcat au fost: ordinea și curățenia din saloane; aparatura folosită pentru recuperarea pacienților cu afecțiuni locomotorii, acestea fiind de ultimă generație și foarte performante; relația și comunicarea asistenților cu pacienții. 

Am observat cum se realizează interviul pacienților și cum sunt făcute toate investigațiile. Îmi place că se realizează toate condițiile pentru pacient, pentru a avea parte de tot confortul.

Am putut interacționa activ cu pacienții, aceștia exprimându-se printr-o îmbrățișare sau printr-un simplu salut. Mă înțeleg bine cu pacienții, chiar dacă nu vorbesc foarte bine limba greacă și tutorele meu de practică este foarte încântat de ajutorul meu. Acesta mi-a mulțumit cu un zâmbet pe buze și mi-a zis că am bune abilități de nursing.

(Mihai Cristian Dobre – anul II D AMG, fluxul IV Grecia)

 

Toate informațiile ne sunt explicate clar și pe înțelesul nostru. După ce ne explică, suntem ajutați să punem în practică, ceea ce e foarte folositor pentru aprofundarea cunoștințelor.

Azi a fost muncă individuală și autonomă. Tutorele nostru de practică ne-a lăsat să intervenim, fiind foarte precauți la sănătatea pacientului nostru. Pacienții sunt docili și ascultători, chiar și răbdători cu noi. Ne place să aducem un zâmbet pe buze, atunci când aceștia se plictisesc sau vor să vorbească cu cineva. Este foarte important să știi să asculți o persoană.

(Bianca Beatrice Deaconescu – anul II D AMG, fluxul IV Grecia)

 

Mă bucur că pot ajuta pacienții în orice fel. Pacienții sunt calmi și sunt foarte recunoscători pentru ajutorul pe care noi îl acordăm. Suntem atenți la orice detaliu.

(Nicoleta Liliana Miriuță – anul II F AMG, fluxul IV Grecia)

 

Totul merge din ce în ce mai bine. Învățam lucruri noi care o să ne fie folositoare. Suntem nerăbdători să vedem ce urmează.

(Alexandru Mihai Pătrașcu – anul II N AMG, fluxul IV Grecia)

 

Totul este foarte organizat și foarte curat. Pacienții sunt pregătiți înainte de orice intervenție și îngrijiți corespunzător după aceasta, pentru a nu apărea complicațiile postoperatorii.

(Georgiana Carmen Anghel –  anul II D AMG, fluxul IV Grecia)

 

Am fost plăcut surprins în legătură cu ziua de azi. A fost o zi în care am învățat multe. Personalul medical m-a impresionat datorită pasiunii și dăruirii cu care îngrijesc pacienții în fiecare zi.

(Silviu Angelo Pătrașcu – anul II F AMG, fluxul IV Grecia)

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 280

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes