Universitatea Artesis Plantijn din Antwerp, Belgia, membru al Modulului European de Nursing și partener al școlii noastre, vă invită marți, 15 decembrie 2020, între orele 10.30 -17.15 (9.30 – 16.15, ora Belgiei), la cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale GLOBAL MINDS. 

 În cadrul Conferinței, vor fi abordate teme de actualitate precum: consolidarea economică prin incluziunea culturală, creșterea capacității de angajare prin ecoturism, educație și instruire, depășirea decalajului de cunoștințe dintre învățământul superior și piața muncii, teme abordate de către experții din domeniul educației și al antreprenoriatului din Europa. 

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin accesarea linkului: https://vlhora.formstack.com/forms/global_minds_online_conference2020

și înregistrarea datelor personale. Tot aici veți găsi și o descriere a subiectelor abordate în cadrul sesiunii. Vă puteți alege sesiunile la care să participați, detaliu care trebuie specificat la înscrierea online. 

 Vă rugăm ca după înregistarea online și primirea e-mail-ului din partea universității partenere, să trimiteți un e-mail de confirmare coordonatorului de Proiecte internaționale al școlii noastre, prof. Alina Ioniță, la adresa: alina.ionita@scoalacdavila.ro.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

prof. Alina Ioniță

Responsabil Relații și Proiecte internaționale

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 132

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes