• Dorești o schimbare în viața ta?

• Ai obținut ce ți-ai propus până acum?

Consideri că meriți mai mult?

Vrei să te bucuri de familie, de o carieră sigură?

• Dacă vrei mai mult și dorești să faci ceva pentru a obține ce meriți cu adevărat, te așteptăm alături de noi!

Dacă dorești să urmezi cariera de asistent medical, cea mai căutată profesie din Europa, vino să te înscrii, cu sau fără diplomă de Bacalaureat!

Ești elev în clasa a XII-a? Preînscrie-te pentru a-ți asigura locul de acum!

Taxa de școlarizare la cea mai căutată școală sanitară se poate achita prin accesarea Creditului de studii „INVESTEȘTE ÎN TINE”, accesibil prin CEC BANK, finanțat de Guvernul României, conform OUG 50 / 2018

(https://lege5.ro/Gratuit/gi4dknzvg44q/ordonanta-de-urgenta-nr-50-2018-privind-implementarea-programului-guvernamental-investeste-in-tine).

 Prin Programul guvernamental „INVESTEȘTE ÎN TINE” poți lua un credit cu ZERO COSTURIZERO DOBÂNDĂ pentru a beneficia de o educație la standarde europene!

Iei credit ACUM și plătești ratele DUPĂ 3 ani, la finalizarea școlii, când te-ai angajat!

Cine sunt beneficiarii acestui program?

tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 ani împliniți la data solicitării creditului și până la 26 de ani, neîmpliniți la data solicitării creditului;

• persoane cu vârsta cuprinsă între 26 de ani împliniți la data solicitării creditului și 55 de ani, neîmpliniți la data solicitării creditului.

Valoarea creditului

• maximum 40.000 lei, pentru tinerii cu vârsta între 16 și 26 ani;

• maximum 35.000 lei, pentru persoane cu vârsta cuprinsă între 26 și 55 ani.

Valorile pot fi suplimentate cu 20.000 lei în cazul în care beneficiarul se angajează sau este angajat pe perioada derulării Programului.

Destinația creditului este de a acoperi nevoile beneficiarilor, dar și familiilor acestora, privind educația, sănătatea, cultura, sportul și locuința.

Împrumutul se va acorda sub forma unui credit cu una sau mai multe tranșe, în funcție de facturile prezentate la decontare sau plata directă a furnizorului pe baza facturii proformă.

Perioada de creditare

Creditul se acordă pentru o perioadă maximă de 10 ani, inclusiv perioada de grație.

Perioada de grație

Beneficiarul împreună cu finanțatorul stabilesc de comun acord o perioadă de grație, cu obligația finanțatorului de a asigura o perioadă de grație cel puțin egală cu perioada studiilor, dar nu mai mult de 5 ani, începând de la data acordării creditului.

Creditul educațional „INVESTEȘTE ÎN TINE” nu are dobândă sau comisioane, iar plata ratelor poate începe DUPĂ terminarea studiilor sau în următorii 2 ani de la absolvire.

Prin Programul „INVESTEŞTE ÎN TINE” ai posibilitatea reală de a accesa un credit și de a investi pentru viitorul tău. Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este unul din mijloacele cele mai eficiente în acest demers.

Ai descoperit că ai aptitudini pentru profesia de asistent medical și dorești să obții o calificare în acest domeniu?

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărăști calea pe care vei merge mai departe. Cu sau fără diplomă de Bacalaureat, dacă dorești să te pregătești pentru o calificare sau dorești o schimbare în carieră, e timpul să iei o decizie!

Profesia de Asistent Medical, cu cele 3 calificări, acreditate de Ministerul Educației Naționale, în care noi îți propunem să te pregătești:

– Asistent Medical Generalist

– Asistent Medical de Farmacie

– Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

îți oferă posibilități de angajare atât în țară, cât și în străinătate. Certificatul de Calificare Profesională Nivel 5, obținut la finalizarea studiilor, este recunoscut internațional.

VREI ȘI MERIȚI MAI MULT! INVESTEȘTE ÎN TINE!

Alege să devii asistent medical!

Este o profesie de viitor – cea mai căutată din Europa!

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA”

 

prof. Raluca BRAD

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 128

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes