Luni, 26 martie 2018, prof. Raluca Kiyak și prof. Adina Preda, împreună cu elevii: Elena Vasile, Alexandra Ionescu, Alexandra Radu și Petre Oprea (clasa I A – AMG) au prezentat elevilor Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu” oferta educațională a școlii noastre, tehnici de prim ajutor și concurs pe teme medicale. Liceenii au primit premii oferite de școala noastră.

Prof. Adina Preda: „Am întâlnit liceeni dornici de a învăța să ajute și să cunoască lucruri noi. Am fost primiți cu entuziasm atât de către elevi, cât și de cadrele didactice ale liceului. Consider că toți participanții la această întâlnire au dobândit cunoștințe noi, utile. La finalul prezentării noastre, liceenii au susținut un mic test și au fost premiați primii 3 câștigători. Am interacționat foarte bine cu ei, au fost activi, au pus întrebări și au fost încântați de activitatea noastră.”

 

Elevii noștri ne-au relatat despre această experiență:

Elena Vasile: „Azi, în cadrul proiectului „Învățați să ajutați”, am reușit să le comunicăm și să îi învățăm pe elevii Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu” acordarea primului ajutor. Aceștia au fost dornici să învețe și totul a fost foarte interesant.”

Alexandra Radu: „A fost o experiență plăcută să prezentăm cunoștințele noastre elevilor de liceu. Aceștia au răspuns cu un mare entuziasm și s-au implicat în activitățile noastre.”

Petre Oprea: „O experiență frumoasă! „Învățați să ajutați” este un proiect deosebit al Școlii „Carol Davila” și sunt mândru să fac parte din acesta. Tehnicile de prim ajutor sunt foarte importante și este de dorit să fie cunoscute de cât mai mulți oameni care să acționeze în situații de urgență.”

Alexadra Ionescu: „Astăzi, misiunea mea și a colegilor mei a fost să transmitem elevilor de liceu informații esențiale în acordarea primului ajutor. Consider că elevii Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu” au fost foarte activi și interesați de această activitate, dovadă fiind și cele 3 premii acordate la sfârșitul prezentării noastre!”

 

prof. Raluca Kiyak

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 222

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes