Suntem mândri de ei! Sunt un exemplu pentru noi toți. Ei sunt colegii noștri, medici și asistenți medicali, farmaciști, cadre didactice ale Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, dar și eroi în halate albe.

Fiecare are o experiență profesională de foarte mulți ani, cu pregătire de excepție, dar care acum sunt camarazi pe frontul spitalelor din București. Pe toți îi unește lupta cu noul virus în prima linie.

La Spitalul Clinic Colentina, transformat în unitate medicală unde se vor trata infecțiile cu noul COVID-19, îi regăsim pe colegii noștri: as. med. Mariana Barbu – director Îngrijiri Medicale, as. med. Mirela Iavorschi – șef secție, dr. Alina Călina – medic specialist Chirurgie generală, dr. Ludmila Mitiș. De asemenea, li se alătură: as. med. Mihaela Iosif – Spitalul Universitar de Urgență Elias – vicepreședinte Sanitas, as. med. licențiat – Ionuț Lungu – Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, as. med. Elena Mocanu – Spitalul Clinic „Dr. Ion Cantacuzino”.

Mulțumim și colegilor noștri din farmacii: Iulia Leuciuc, Casandra Popa, Simona Bâsceanu!

Mulți elevi și absolvenți ai școlii noastre se află de asemenea pe baricade.

În spatele costumelor de protecție, prin care cu greu îi mai recunoaștem și care nu sunt ușor de purtat, sunt OAMENI cu povești de viață, sentimente contradictorii, dorință, determinare, curaj, dăruire față de profesie și de semeni. Cu toții sunt acolo pentru ca noi să avem siguranța că suntem pe mâini bune.

Le MULȚUMIM pentru tot ceea ce fac!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 324

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes