În perioada 08-11 oct 2015, o echipă a Școlii Carol Davila, formată din prof. Daniela Stoian, Director, prof. Gina Tulache, Șef al Catedrei de Nursing și prof. Larisa Costin, Responsabilal Comisiei de Proiecte și Programe Internaționale, a participat, la invitația managerului instituției Abbey Total Care din Londra, domnul Jay Patel , la o întâlnire de lucru.
Printre obiectivele întâlnirii s-a numărat vizitarea a trei locaţii din cele 11 ale instituţiei. Au avut loc discuţii referitoare la încheierea unui contract de colaborare care să vizeze contracte de angajare pentru elevii și absolvenții şcolii noastre în centrele de îngrijire bătrâni ale companiei Abbey Total Care, organizarea unor cursuri de limba engleză şi a unor stagii de instruire clinică pentru elevii școlii, precum şi susţinerea unor cursuri tip Master Class de către specialiștii firmei, în domeniul îngrijirii vârstnicilor institutionalizați.
Echipa școlii noastre a avut ocazia de a cunoaște personalul medical ce lucrează în centrele Abbey Total Care, printre care și absolvente ale școlilor postliceale din România. Absolventul școlii noastre, Mădălin Murgu (absolvent al Promoţiei 2015 AMG) este angajat de două săptămâni în această companie și beneficiază de cursuri de pregătire profesională, dar și de acomodare culturală la un nou stil de viață.
 
Proiectele stabilite cu compania Abbey Total Care vor fi unele de durată, pentru că ne dorim ca elevii școlii noastre să beneficieze de cele mai bune condiții de training. Vă vom ţine la curent cu noutățile legate de acest parteneriat prin intermediul  paginii web a şcolii noastre, pe care vă invităm să o urmăriţi.
 
{gallery}stories/2015/intalnirelondra{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 89

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes