Joi, 12 iulie 2018, elevii de la calificarea Asistent Medical Generalist, s-au întâlnit cu reprezentanţii Diaverum, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de dializă din lume.

Doamna Raluca Malanca, Director Relații Publice & Comunicare în cadrul Diaverum România, a prezentat compania şi clinicile din Bucureşti, iar elevii au avut ocazia să facă un tur virtual prin acestea urmărind filmul de prezentare.

În cadrul activităţii, doamna Roxana Petrea, Director Resurse Umane în cadrul Diaverum România, a oferit elevilor informaţii despre modul în care se desfaşoară activitatea într-un centru de dializă, programele de voluntariat, precum şi despre oportunităţile de angajare şi de dezvoltare în carieră ale asistenţilor medicali.

Elevii prezenţi la eveniment au fost încurajați să pună întrebări şi au primit toate informaţiile pe care le-au dorit de la reprezentanţii companiei Diaverum România.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” se ocupă în mod deosebit de pregătirea practică a elevilor calificării asistent medical generalist, iar parteneriatul încheiat cu compania Diaverum Româniareprezintă o altă oportunitate pentru ei, aceea de a participa la stagii de practică atât în cele 6 centre de dializă Diaverum din București, cât și în cele din țară, în vederea formării profesionale practice complete şi corecte.

Prezentă în România din anul 2011, compania Diaverum deţine 27 de clinici în care sunt tratați 3.800 de pacienți cu insuficiență renală cronică și alți 7.000 sunt monitorizați prin cabinetele de nefrologie.

Diaverum România este al doilea mare furnizor de servicii private de dializă, iar misiunea sa este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu afecțiuni renale, revitalizândui atât fizic, cât și din punct de vedere emoțional.

Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă inovatoare în domeniu, să lucrați într-un mediu plăcut și profesionist, așteptăm CV-ul dumnevoastră la adresa de e-mail:

HR.Romania@diaverum.com

DIAVERUM ROMÂNIA angajează: ASISTENT MEDICAL GENERALIST în centrele de dializă din București: Diaverum Sema Parc, Diaverum Fundeni, Diaverum Splai și Diaverum Morarilor.

Oferta de muncă este valabilă atât pentru un contract cu normă întreagă, cât și cu normă parțială.

 

Director adjunct,

prof. Anca Grecu

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 197

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes