Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” anunță continuarea înscrierilor pentru efectuarea stagiului practic în unitățile medicale MedLife.

Programul se adresează elevilor de anul II și III de studiu, calificarea asistent medical generalist și prevede efectuarea de stagii practice în unitățile MedLife, pentru dobândirea competențelor specifice. La finalul  stagiilor se acordă 22 de burse de merit în valoare totală de 10.000 lei.

Elevii vor fi organizați în grupe de aproximativ 25 elevi / stagiu,  cu o durată de 3 săptămâni pentru fiecare grupă de elevi.

Înscrierea elevilor se face pe baza depunerii dosarului, în 2 exemplare, la Catedra de Nursing și Științe.

Detalii despre documentele necesare pentru înscriere veți găsi accesând link-ul de mai jos:

https://scoalacdavila.ro/burse-de-studiu-si-stagii-clinice-la-med-life.

Redăm mai jos câteva din impresiile elevilor noștri din anul III, participanți la acest program:

„MedLife, lumea occidentală din Est

Am avut șansa să fac practică într-un spital privat din România, șansă care mi-a fost oferită de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și MedLife, cărora le mulțumesc.

Sunt elevă în anul III, iar dorința de a câștiga cât mai multă experiență, de a vedea cât mai multe și diferite secții de spital este foarte mare. Astfel, mânată de o curiozitate profesională, m-am înscris pentru a efectua stagiul practic de 3 săptămâni în cadrul Life Memorial Hospital.

Am pornit la drum cu speranța de a vedea îngrijiri efectuate cu profesionalism, o relație asistent medical – pacient  bazată pe acceptare reciprocă, atitudine de respect, căldură și înțelegere empatică față de pacient.

Am fost repartizată pe secția Chirurgie, care are 28 de paturi, cu o echipă de îngrijiri profesionistă, cu competențe profesionale demonstrate prin cunostințe teoretice aprofundate și capacitate de a le aplica într-o activitate creatoare de îngrijiri individualizate, personalizate.

În perioada petrecută alături de echipa de îngrijiri am învățat că interacțiunea cu pacientul și aparținătorii acestuia este esența planului de îngrijire, individualizat și adaptat nevoilor fiecărui pacient. De asemenea, am învățat că pregătirea psihică a pacietului înainte de intervenția operatorie este foarte importantă în desfășurarea cu succes a acesteia.

A fost locul în care am văzut aplicarea întocmai a procedurilor de îngrijire, un loc cald și primitor, cu oameni speciali, cărora le mulțumesc.” ( BALCAN DANA – clasa III A – AMG)

 „Am desfășurat stagiul de practică în Spitalul de Ortopedie MedLife. Am apreciat condițiile în care se desfășoară activitatea, faptul că se respectă regulile de asepsie și antisepsie. Există o permanentă preocupare pentru satisfacerea nevoilor pacienților, atât din punct de vedere medical, cât și psihic. Consider că actul medical se desfășoară conform așteptărilor și nevoilor pacienților, așa cum este firesc.” (  BERCEA (COZMA) ANA LUISA – clasa III  G – AMG)

„Am desfășurat stagiul de practică în Spitalul MedLife Titan. Această experiență a fost una însemnată pentru mine, deoarece am avut multe de învățat de la oamenii din jurul meu. Am rămas cu o impresie bună atât despre spital, cât și despre activitățile pe care le-am desfășurat în săptămânile de practică. Sper ca și stagiile următoare să fie la fel de antrenante ca acesta. Mulțumesc!” ( STOICA ALEXANDRA – clasa III B – AMG )

 

„Eu am făcut practică la Clinica MedLife Unirii și am întâlnit oameni comunicativi, dornici să împărtășească și altora din experiența lor profesională, care explicau cu răbdare și plăcere care este circuitul pacienților și ofereau detalii despre investigațiile / tehnicile care se efectuau pe secția respectivă. Vă mulțumesc!” ( MIHĂESCU (PITARU) ELENA – clasa III J – AMG)

„În legătură cu stagiul desfășurat în Clinica MedLife Unirii pot spune că pentru mine a fost o experiență frumoasă. Mă bucur pentru că am avut această șansă și am învățat multe lucruri noi. Personalul s-a purtat cu mine ca și când aș fi făcut parte din echipă, nu se făceau diferențe și asta mi-a plăcut cel mai mult. Mă bucur pentru că am avut ocazia să merg în acest stagiu.”

( BURLACU GEORGIANA – clasa III B – AMG)

„Eu am făcut practică în Clinica Grivița. Am fost plăcut surprinsă și am plecat de acolo cu niște impresii foarte bune. Personalul a fost amabil și comunicativ, ne-a învățat absolut tot ce ține de activitatea și competențele lor, în termeni ușor de asimilat. Condițiile din clinică de asemenea mi-au lăsat o impresie bună, totul foarte curat și ordonat în așa fel încât să fie ușor atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical care activează acolo. Am învățat lucruri noi și am cunoscut oameni noi. Vă mulțumesc pentru șansa acordată!” ( DOGARU CORINA – clasa III B – AMG )

„Țin să mulțumesc celor care ne-au oferit ocazia să facem practică într-un spital privat! Am făcut echipă împreună cu Corina Dogaru. Subliniez faptul că doamnele asistente au fost foarte dornice să ne împărtășească din cunoștințele lor, să ne învețe și să ne explice. Mi-aș dori să merg din nou. Le mulțumesc pentru tot!” ( LUCA PARASCHEVA – clasa III D – AMG )

„A fost cel mai frumos stagiu de practică de până acum! Am învățat foarte multe, tot personalul este de nota 10, nu se fac niciun fel de diferențe, am fost tratate foarte frumos atât eu, cât și Stoica Alexandra, colega mea. Eu am fost la Clinica MedLife Titan, la Pediatrie, dar am mai stat și la recoltări adulți, iar Alexandra a fost pe spital. Am vrea ca următorul stagiu să îl facem tot aici, dacă se poate.” ( DELIU ȘTEFANIA – clasa III B – AMG )

 

„Personal, am fost foarte încântată de acest stagiu, unde am văzut și învățat multe lucruri interesante. Am fost pe secția de Ginecologie, unde a fost foarte frumos,  iar personalul extrem de amabil și bine intenționat.” ( STATE VALENTINA – clasa III J – AMG )

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 114

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes