Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este preocupată să asigure elevilor o pregătire teoretică și practică de calitate. De aceea, prin parteneriatele cu unitățile medicale de stat și private se urmărește efectuarea de stagii practice, pentru dobândirea competențelor specifice, în medii diverse și la standarde înalte.

Continuăm înscrierile elevilor din anul III, pentru efectuarea stagiului practic în unitățile medicale MedLife, în perioada  09 – 27.01.2017.

La finalul  stagiilor se vor acorda  burse de merit în valoare totală de 10.000 lei.

Depunerea dosarelor de participare pentru stagiul din luna ianuarie, pentru elevii anului III, se va face în perioada: 12 – 16.12.2016 la Catedra de Nursing și Științe, în fiecare zi lucrătoare din perioada menționată, între orele 13.00 -15.00.

Detalii despre documentele necesare pentru înscriere veți găsi accesând link-ul de mai jos:

https://scoalacdavila.ro/burse-de-studiu-si-stagii-clinice-la-med-life

Elevii anului II vor depune dosarele începând cu 9 ianuarie 2017, după același program, iar primul stagiu stagiu clinic va avea loc în perioada  27.02 – 17.03.2017.

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 76

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes