UPDATE: Cursurile de limba germană se vor ține de la ora 13 la 15. 

În atenția elevilor declarați admiși pentru ”Clasa de Germană” în cele două sesiuni de selecție derulate în luna septembrie:

Luni, 10 octombrie, în intervalul orar 13.00-15.00, sala A1, Sediul Viitorului, vor avea loc primele cursuri de limba germană!

”Clasa de germană” este activitate cuprinsă în cadrul parteneriatului dintre Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” și firma de recrutare Artigum Management. După urmarea acestor cursuri, elevii pot primi la finalul anului școlar, în baza unor criterii de performanță un număr de 8 burse acordate de către partener. Comisia de evaluare formată din membri atât ai școlii, cât și reprezentanți ai partenerului, vor avea in vedere criterii de acordare precum: rezultate școlare, conduită, participare la activități școlare și extrașcolare, prezență și notă obținută la finalul cursului de germană, precum și susținerea unui interviu. La finalul anului se vor acorda 8 burse de către Artigum Management, respectiv 4 burse integrale și 4 burse parțiale pentru elevii din anii II și III.

Cursul de limba germană se acordă elevilor școlii noastre prin susținerea din partea Artigum Management, firmă de recrutare cu o experiență vastă și competențe în special în domeniul sănătății (asistenți medicali, medici). Artigum are în vedere selecția celor mai buni elevi interesați pentru a lucra în Germania, programul de recrutare include și consultanță pentru recunoaștere profesională în țara pentru care aplică.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 192

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes