Pe perioada verii îți propunem în fiecare săptămână un concurs! Poți astfel câștiga premii interesante care să îți facă vara mai frumoasă!

Săptămânal vei regăsi pe pagina de Facebook a școlii detalii referitoare la condițiile de participare. Iată care sunt primii câștigători!

De Ziua Iei, am oferit un premiu special: o ie autentică – o cămașă tradițională cusută de mână cu arnici și mătase pe pânză de casă din Colecția etnografică Iraida Florea – HYPERBOREAN FOLKLORE. Câștigătoare a fost Lucica Barbu – clasa I C AMG.

„Într-o lume modernă, ne bucurăm pentru că eleva noastră, Lucica Barbu, a surprins frumusețea portului tradițional ca un element de înaltă însemnătate culturală. Câstigatoarea iei are dreptul, dar și obligația, de a promova cultura și sănătatea, împreună, așa cum a suprins-o în fotografia înscrisă în concurs. Ne mândrim cu tine, Lucica!” – a afirmat prof. Sorina Negrei – director adjunct.

Al doilea concurs a fost câștigat de Maria Magdalena Petre, clasa 3 D AMG, care a primit 2 invitații la film, pentru ea și una din prietenele sale bune, care tocmai susținuse examenul de Bacalaureat. Relaxarea a fost garantată!

Ce poate fi mai plăcut într-o zi caniculară decât o lectură plăcută pe malul mării? Noi am recomandat cu mare drag cartea „Medicina sentimentelor”, pentru o înțelegere mai bună a  legăturii profunde dintre minte-corp-emoție.

Autoarea, Dr. med. Julia Fisher, a documentat științific într-un mod explicit reacțiile corporale ale individului la stimulii emoționali. Iubirea, furia, tristețea, pierderea, pasiunea, fericirea, grija și bucuria ne definesc viața și ne fac să simțim că trăim. Cum? Medicina recomandă un stil de viață sănătos, ne învață cum să îngrijim corpul, însă această carte este mai mult decât atât, căci conștientizează cititorul asupra factorului determinant al emoțiilor, asupra organismului uman.

Cele două cărți au fost câștigate de Alexandra Stan și Cristian Căliman.

Concursul din ultima săptămână a avut ca premiu o sesiune gratuită de coaching postural oferită de Centrul EKA -primul hub cu servicii integrate de psihoterapie, wellbeing și dezvoltare personală, situat în sectorul 1 din București. Câștigătoare este Florentina Prună.

Felicitări tuturor participanților! Vă așteptăm în continuare cu premii interesante!

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 584

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes