Ca urmare a demersului iniţiat de Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” cu privire la eliberarea documentelor de absolvire a elevilor şcolilor postliceale sanitare care au susţinut şi promovat  examenul de certificare a competenţelor, Ministerul Educaţiei Naţionale comunică prin Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti că până la eliberarea Certificatului de Competenţe Profesionale,  documentul valabil care atestă promovarea nivelului de învăţământ/examenului de competenţe profesionale îl reprezintă adeverinţa eliberată de şcoala postliceală.  Adeverinţa este valabilă maxim 12 luni de la data emiterii.

Conform prevederilor art. 18 1, alin (4) din OMEN nr 5595/2011, cu modificările şi completările ulterioare, aceste adeverinţe se completează de către secretarul unităţii de învăţământ şi se semnează de acesta şi de directorul unităţii de învăţământ la care candidaţii au absolvit ultima clasă şi se ştampilează.

 Descarca mai jos atasamentele.

ISMB_raspuns_adeverinte_absolvire.pdf
raspuns_ismb_1.pdf

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 142

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes