CAMPANIA DE ADMITERE A ÎNCEPUT! Te așteptăm pentru Preînscriere/ Înscriere! Vino ACUM si vei beneficia de REDUCERI importante la taxa școlară! MIERCURI este ziua de interviu!

 

Școala Postliceala Sanitară „Carol Davila” din București a luat decizia suspendării cursurilor și a stagiilor clinice din dorința de a contribui activ la limitarea răspândirii noului virus. Campania de admitere continuă!

Școala noastră pregătește asistentul medical ca educator pentru sănătate, în spiritul valorilor fundamentale ale profesiei: dragostea pentru om, sănătate şi viață, respect pentru profesie, pasiune şi capacitate pentru muncă.

Asistentul medical este cel care rămâne lângă pacient cea mai mare parte din timpul petrecut de acesta în spital. Asistentul medical încurajează şi ocroteşte — este pregătit să se îngrijească de bolnavi. Ca asistent medical trebuie să arăţi căldură. E necesar să fii tolerant şi să dai dovadă de empatie. Pe lângă toate aceste calități, pregătirea teoretică și practică sunt fundamentale!

 

Te așteptăm alături de noi pentru a deveni un profesionist în domeniu!

Detalii despre preînscriere / înscriere: https://scoalacdavila.ro/admitere2020

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 144

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes