În perioada 14.11 – 02.12.2016, timp de 3 săptămâni, 31 de elevi ai anului II, calificarea asistent medical generalist, au efectuat stagiul practic în Clinicile „Dr. Leahu”. A fost o experiență nouă, interesantă și mai ales utilă pentru viitoarea lor carieră.

Doamna dr. Ligia Baran, medic dentist în cadrul Clinicilor dentare „Dr. Leahu” ne-a declarat: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales să participați la acest stagiu și nu pot spune decât că sunt foarte încântată și mândră de voi toți. V-ați descurcat excelent, chiar dacă ați fost puși în fața unor noțiuni complet noi și ați reușit să vă integrați cu succes! Mă bucur că v-a plăcut la Clinicile „Dr. Leahu” și vă așteptăm cu drag, oricând!”

 

 Vlad Gema – Gabriela: „La început am crezut că va fi destul de ușor. Încă din primele zile, am văzut însă cu câtă responsabilitate trebuia pregătit totul: dezinfectarea fiecărui obiect, după fiecare pacient, pregătirea materialelor, care nu erau deloc puține; de exemplu, fiecare freză avea câte o mărime și trebuia să le cunoști foarte bine pe toate. Apoi, modul de comunicare cu medicul era foarte important deoarece doar lucrând ca o echipă toată lumea era mulțumită. Încă din prima zi, mi-a fost explicat instrumentarul, iar domnișoarele asistente au fost foarte deschise și nu ne-au privit cu superioritate. Ne-au luat alături de fiecare dată și ne-au  ajutat să învățăm cât mai repede. Acesta este unul dintre stagiile cele mai reușite pentru că am avut ce să învăț, am văzut cu câtă responsabilitate se lucrează și cât de importantă este comunicarea dintre medic-asistent medical și medic-pacient. Felicitări întregii echipe!” 

   

Pavel Maria – Cristina: „Mi-a plăcut foarte mult această experiență. A fost ceva diferit de ceea ce am făcut noi până acum. M-a impresionat foarte mult atitudinea atât a medicilor, cât și a doamnelor asistente față de noi, elevii. Au avut foarte multă răbdare și ne-au explicat tot ceea ce ține de munca lor. Am admirat foarte mult modul și atmosfera în care se lucrează în aceste clinici, profesionalismul și respectul față de pacient. A fost foarte frumos și le recomand colegilor, care m-au întrebat de această experiență, să încerce. Merită din toate punctele de vedere. Vă mulțumim mult pentru oportunitatea de a învața ceva nou și pentru că ne-ați dat șansa de a efectua stagiul clinic într-un astfel de mediu.”

  

 Darie Roxana: „Un mediu curat, cu oameni tineri și frumoși! Cred că acesta este cel mai constructiv stagiu practic pe care l-am avut până acum. Este imposibil ca, după 3 săptămâni de pratică, să pleci cu „lecția neînvățată”. Iar asta datorită doamnelor asistente care explică cu răbdare fiecare tehnică în parte. Am rămas impresionată de profesionalismul medicilor, care ne-au explicat cu drag și au răspuns întrebărilor noastre. Este un program bine stabilit, care implică ordine și disciplină. O experiență necesară pentru noi toți!” 

   

Tăranu Anca: „Mie personal mi-a plăcut și am rămas impresionată de clinică și de oamenii pe care i-am întâlnit. Toată echipa ne-a învățat și ne-a implicat în activitățile din clinici. Un stagiu foarte constructiv, cu multe lucruri învățate. În plus, multă dedicare din partea colectivului, multă ordine și lucruri făcute așa cum trebuie. Aș recomanda și altor colegi și mi-ar plăcea că pe viitor să revin. Vă mulțumim pentru oportunitatea oferită și pentru lucrurile învățate de-a lungul stagiului!”

  

  Danci Floarea Leontina: „A fost o experiență inedită! Am cunoscut oameni deschiși și dornici să ne învețe, am învățat o mulțime de lucruri noi. La început a fost greu pentru că au fost multe informații, dar pe parcurs a început să îmi placă. Aș recomanda tuturor acest stagiu de practică pentru a vedea că și în România se poate trata corect și la un standard de înaltă calitate. Mulțumim personalului din Clinicile „Dr. Leahu” pentru această experiență frumoasă!” 

   

Barbu Florin – Cătălin: „Am învățat foarte multe. La început am crezut că nu va merita efortul. Dar acum cred cu desăvârșire că a meritat! Recomand și colegilor mei să participe.”

 

Preda Florina – Ioana: „Mă bucur foarte mult pentru că am avut șansa să merg în practică la Clinicile „Dr. Leahu”. Un stagiu pe care nu am să-l uit. Am reușit să mă integrez și să am o comunicare deschisă cu personalul medical. Nu am simțit în nicio zi de practică oboseala deoarece am făcut totul din plăcere și orele treceau fără să simțim. Sunt onorată deoarece m-au selectat și astfel mi-am făcut o imagine despre ceea ce înseamnă domeniul stomatologiei. Este o șansă de care orice elev din școală ar trebui să profite. Are ce învața de la oamenii frumoși, dedicați profesiei, comunicativi, care formează o echipă unită. Nu am cuvinte să descriu mulțumirea sufletească pe care o am în acest moment. Mă bucur pentru că am participat, altfel aș fi regretat. Am avut parte de o experiență unică. Am venit cu plăcere în fiecare zi, simțindu-mă ca într-o familie, luptând pentru aceeași cauză: să redăm zâmbetul pacienților! Aș repeta oricând această experiență plăcută! Mulțumesc mult celor care s-au ocupat de acest parteneriat!”

 

Mircea Mariana: „Mulțumim pentru oportunitatea oferită, pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi! Un stagiu de la care am învățat multe lucruri noi!”

prof. Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 663

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes