Avem plăcerea să vă invităm să participați alături de elevii noștri la Balul Bobocilor de anul acesta, organizat pentru prima dată de prof. Nicoleta Oprea și prof. Raluca Kiyak. Vă așteptăm să petrecem împreună o seară deosebită într-unul dintre cele mai mari cluburi din București, Clubul BOA, joi – 16 noiembrie, începând cu ora 20.00.

„Ne face plăcere să invităm toți bobocii, elevii și chiar absolvenții la marea petrecere dedicată lor! Balul Bobocilor este un prilej să ne simțim bine, să dansăm, să ne cunoaștem mai bine cu toții. Pentru o viață sănătoasă, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” vă recomandă DOZA DE BALmicină! Vă așteptăm cu drag!” – a declarat prof. Nicoleta Oprea.

 

Repetițiile continuă, concurenții au mari emoții, iar organizatorii pun în ordine ultimele detalii.

Va fi cu siguranță un spectacol cu multe surprize și voie bună!

 

Participanții concursului de Miss & Mister au nevoie de susținerea voastră! Vă prezentăm o scurtă descriere a acestora:

 

„Sunt DIONISE SIMONA de la I F – AMG și am 19 ani. Îmi place make-up art-ul și să petrec timpul liber cu prietenii, deoarece eu consider că o viață bună este făcută împreună cu cei de lângă tine.”

 

„Heiii! Sunt OPREA PETRE de la I A – AMG. Sunt o fire calmă, retrasă, dar în același timp foarte prietenoasă. Îmi place să-mi petrec timpul liber cu prietenii.”

„Mă numesc LICĂ ALEXANDRA de la clasa I J – AMG. Sunt o fire sociabilă, elegantă, deschisă la noi provocări. Îmi place mereu să fiu în centrul atenției.”

 

 „Numele meu este ISPAS DANIELA. Prietenii îmi zic Dany și sunt de la clasa I G – AMG. Sunt o tânără cu speranța că va schimba lumea sau cel puțin o mică parte din ea. Sunt visătoare, îmi place să mă implic în viața oamenilor și să aduc un mic zâmbet pe fața fiecăruia.”

 

„Mă numesc UNGUREANU LAURENȚIU, am 22 de ani și sunt în clasa I J – AMG. Sunt o fire calmă și țintesc întotdeuna spre succes.”

 

Mă numesc MATEI DANIEL de la I B – AMG. Sunt o fire sensibilă, responsabilă și plină de viață. Îmi place să mă fac plăcut în orice moment.”

 

„Sunt ION ADRIAN de la I B – AMG. Sunt o fire generoasă, amabil, comunicativ cu orice persoană și îmi place să fac <haz de necaz>.”

 

„Eu sunt BENCHEA BIANCA ADELINA de la I E – AMG. Sunt o persoană sinceră, deschisă pentru a învața lucruri noi. Consider că în viață trebuie să înveți să-ți scrii durerile pe nisip, iar bucuriile pe stâncă!”

 

„Mă numesc SPIRACHE ALEXANDRA de la I D – AMG. Mi se mai spune și Ali. Ador să zâmbesc, să-i  fac pe ceilalți să zâmbească, să dansez  și să petrec timpul în preajma oamenilor de la care am ce învăța.”

 

„Eu sunt MIHĂILESCU BOGDAN de la I B – BFKT. Sunt un om care se implică mult în orice și îmi place să-i fac pe ceilalți să zâmbească.”

 

„Sunt TOMA ANDREEA CRISTINA și am 19 Ani. Sunt sociabilă, spirituală, ambițioasă. Motto-ul meu este: „Orice mintea poate concepe, poate realiza cu o gândire pozitivă!”

 

„Sunt PETCU MIHAELA de la I E – AMG. Sunt o fire creativă, sensibilă și sociabilă. Îmi place să glumesc, să râd și să petrec timpul cu prietenii.”

 

 „Mă numesc GHEORGHIȚĂ MARIUS de la clasa I G – AMG și am 22 de ani. Consider că succesul se poate dobândi doar cu răbdare și multă încredere.”

 

 „Mă numesc OLARIU ANDREEA și sunt de la I K – AMG. Sunt o fire creativă, energică și sociabilă.”

 

prof. Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 136

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes