Vineri, 16.12.2016, a avut loc diseminarea Proiectului GLICODAY 2016.

Elevii participanți la activitatea GLICODAY – ediția a III-a, desfășurată pe 14 noiembrie 2016, cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului zaharat, au primit diplome de participare. De asemenea, cu această ocazie, a avut loc o tombolă unde au câștigat unul dintre cele 8 tensiometre din partea companiei FORA CARE SUISSE AG – BIOEXPERT.

 La eveniment au fost prezente și o parte din cadrele didactice participante la activitatea ce a avut loc la Galeriile Comerciale ESPLANADA – CORA Pantelimon.

                                                      

Prof. Violeta Zlota, șef Catedra de Nursing și Științe, coordonator al evenimentului Glicoday – ediția a III-a: „Astăzi, elevii noștri își merită pe deplin diploma de voluntar, şi-au câștigat respectul pentru munca în echipă, pentru atitudine, pentru un viitor așezat la rang înalt de performanță.

 Deschiderea elevilor pentru astfel de activități ne-a transmis, nouă, profesorilor, nevoia lor de a se dezvolta și prin activități complementare procesului instructiv – educativ curricular, fapt care ne determină să ne gândim deja la alte acțiuni care să reprezinte o provocare profesională.

Şi, cu onoarea de a le fi profesor, le-aș dărui câte un zâmbet, aşa cum ei înşişi l-au oferit atâtor sute de pacienți într-o zi în care școala noastră și-a demonstrat, ca de fiecare dată, impecabilul profesionalism.”

Aflat la cea de a III-a ediție, proiectul s-a bucurat de fiecare dată de participarea unui număr mare de elevi și cadre didactice ale școlii noastre, care s-au implicat cu entuziasm și responsabilitate  în activitate.

Feedback-ul venit din partea clienților Cora, care au beneficiat de testarea gratuită a glicemiei a fost unul foarte bun. Opinia generală a fost aceea că activitatea desfășurată de școala noastră este foarte utilă, deoarece venim în ajutorul persoanelor care, din diverse motive, nu își monitorizează nivelul glicemiei.

Felicitări tuturor participanților la acest eveniment!

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 110

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes