SimonaCimpanuSimona Cîmpanu, Presedintele Consiliului Elevilor, eleva in anul III F, calificarea Asistent Medical Generalist,

Diriginte: prof. Letiţia Morariu

“In anul 2009 am realizat ca la varsta de 30 de ani nu mi-am gasit menirea in viata, nu aveam o satisfactie la sfarsitul unei zile ci doar o rutina. Atunci am decis ca e timpul unei reconversii profesionale si m-am inscris la SCOALA SANITARA POSTLICEALA ”CAROL DAVILA”, urmandu-mi fiind o dorinta mai veche…de a deveni asistent medical.

La inceput ma gandeam cu teama la tot ce va urma: la acomodarea intr-un colectiv nou, la cadrele didactice, la volumul de cunostinte pe care va trebui sa il acumulez.

Apoi au urmat cei mai frumosi ani de scoala, care acum cand privesc in urma, mi se pare ca au trecut atat de repede. Mentor mi-a fost dirigintele meu, doamna Letitia Morariu. Mi-a fost si profesor de nursing si consilier si prieten si un adevarat model in viata; un om de mare valoare pe care il respect si il voi aprecia toata viata.

Nu am spatiu suficient sa scriu numele tuturor cadrelor didactice deosebite care m-au indrumat pe toata perioada scolii. Aici am fost incurajata si apreciata si mi s-a oferit posibilitatea de a ma afirma. In urma unei selectii am avut oportunitatea de a participa la un schimb de experienta in Elvetia in cadrul Modulului European de Nursing (ENM), in urma caruia am inteles ca  oriunde as practica acesta meserie voi fi privita la fel: ca un CADRU MEDICAL.

Practica s-a desfasurat in mai multe spitale, in toate sectiile medicale, avand astfel si posibilitatea de a decide in ce specialitate mi-ar placea sa lucrez. Visul meu este sa ma angajez in cadrul SPITALULUI DE URGENTA ”ELIAS”, in unitatea de primiri urgente. Nu am crezut niciodata ca voi simti o impacare sufleteasca mai mare decat aceea pe care am trait-o la terminarea unei ture pe acasta sectie.

Acum, dupa 3 ani de cursuri, pot afirma ca in sfarsit am o viata implinita si ca voi practica cea mai plina de satisfactii meserie din lume. Unde … inca nu stiu nimic sigur, dar posibilitati sunt. Tocmai am fost invitata la un targ de job-uri in strainatate in domeniul medical, dar este greu sa iau o decizie pentru ca mai am deja o oferta la spitalul de copii ”Grigore Alexandrescu”, la sectia de terapie intensiva, unde tocmai s-au deblocat posturi.

Eu, Simona Cîmpanu, multumesc intregului colectiv al Şcolii “Carol Davila” pentru sansa pe care mi-au dat-o de a-mi gasi un nou drum in viata!

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 102

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes