AdelaDicaonuAdela Diaconu, elevă în clasa III-B, calificarea Asistent Medical Generalist

Diriginte: prof. Georgescu Elena

“Ca orice boboc, aveam emoţii la inceput, cand aminceput scoala, dar cu trecerea timpului am descoperit cat de minunat e sa faci parte dintr-un colectiv cu oameni deosebiti, colegi si profesori. In cei trei ani, la Scoala “Carol Davila” am invatat ca trebuie sa fiu responsabila de ceea ce fac, iar fara pasiune si daruire, empatie si devotament nu poti realiza multe si mai ales, nu pot fi un asistent medical profesionist.

Scoala reprezinta o etapa frumoasa cu care nu ne vom mai intalni, iar eu o sa imi amintesc intotdeauna cu drag de anii petrecuti alaturi de colegi, profesori si nu in ultimul rand de diriginta mea, doamna Elena Georgescu. Au fost momente frumoase si pline de emotii, poate uneori a fost si greu, dar am trecut fara probleme toate testele, probele practice. Le multumesc profesorilor mei ca m-au sprijinit si indrumat atunci cand am avut nevoie, le multumesc ca mi-au deschis o usa spre o viata mai frumoasa! 

Acum gata, am reusit! Suntem si eu şi colegii mei, in acelasi timp, si la sfarsit si la inceput de drum! Am incheiat 3 ani de studiu si ni se deschide in fata o noua cariera. Pentru perioada de dupa absolvire mi+ampropus sa depun cv-uri si voi merge la targurile special organizate de joburi. Imi doresc sa profesez in Romania deoarece sunt legata de tara in care m-am nascut.“

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 97

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes