Nici nu au terminat încă şcoala elevii nostri de anul III că deja a început să îi încerce febra cautării unui job în noua profesie în care doar în trei luni se vor califica – cea de asistent medical. Ofertele nu întârzie să apară!

 

 

Se fac simţite însă şi emoţiile şi gândurile că cei trei ani de şcoală, care acum par atât de scurţi şi frumoşi, se apropie de final.

Iată ce ne spun câţiva dintre cei … aproape absolvenţi ai Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila”.

Simona Cimpanu

“In anul 2009 am realizat ca la varsta de 30 de ani nu mi-am gasit menirea in viata, nu aveam o satisfactie la sfarsitul unei zile ci doar o rutina. Atunci am decis ca e timpul unei reconversii profesionale si m-am inscris la SCOALA SANITARA POSTLICEALA ”CAROL DAVILA”, urmandu-mi fiind o dorinta mai veche…de a deveni asistent medical.

citeste mai multe aici

Cristina Anton

“Cei 3 ani de scoala la “Carol Davila”au reprezentat pentru mine sansa de a acumula cunostinte intr-un nou domeniu, cel al farmaciei – si implicit de a-mi deschide calea spre o noua profesie calificata, cea de asistent de farmacie. Am convingerea ca educaţia este cea care-ţi conferă libertatea si siguranta pentru ceea ce doresti sa urmezi.

Ma gandesc la acesti ani de scoala ca la un nou ciclu al vietii mele. Am legat noi prietenii si colaborari pe mai multe planuri cu ceilalti colegi ai mei si cu profesorii care ne-au instruit succesiv.

citeste mai multe aici

 


Adela Diaconu

“Ca orice boboc, aveam emoţii la inceput, cand aminceput scoala, dar cu trecerea timpului am descoperit cat de minunat e sa faci parte dintr-un colectiv cu oameni deosebiti, colegi si profesori. In cei trei ani, la Scoala “Carol Davila” am invatat ca trebuie sa fiu responsabila de ceea ce fac, iar fara pasiune si daruire, empatie si devotament nu poti realiza multe si mai ales, nu pot fi un asistent medical profesionist.

citeste mai multe aici

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 221

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes