Gabriela NenciuEleva anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

„Am pornit cu drag pe drumul catre o profesie onorabila”

Am absolvit in 2001 Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu, profil uman, sectia limbi moderne. Am urmat ceva mai tarziu cursurile Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului – Specializarea Inginerie Economica in Constructii, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, pe care le-am absolvit in 2007.

Drumul vietii m-a purtat prin multe domenii de activitate profesionala, insa domeniul medical m-a atras din momentul in care am realizat importanta ingrijirilor medicale. Experientele traite cu tatal meu in spital, care nu a mai avut sansa la sanatate si viata, si apoi job-ul in compartimentul de primiri urgente m-au facut sa ma cunosc mai bine, sa imi descopar calitati pe care nu stiam ca le am si mi-au trezit curiozitatea de a afla cat mai mult despre tot ce inseamna sanatate.

Am ales sa devin eleva Scolii Carol Davila dupa o mica prospectare a pietei educationale in domeniu, in urma careia am aflat ca face parte din Modulul European de Nursing, ca are parteneriate cu un numar considerabil de companii si spitale de stat si private din tara si din strainatate. Experienta de peste 20 de ani a acestei institutii, a profesorilor sai si pregatirea buna a multor asistenti medicali care-mi sunt colegi, absolventi ai acestei scoli,  m-au determinat sa optez pentru Scoala „Carol Davila”.

Am acceptat provocarea de a participa la concursul de burse acordate de Fundatia „Dr. Mioara Mincu”, pentru ca imi place sa imi testez nivelul de pregatire. Mi-am dorit in primul rand sa vad cat sunt de pregatita pentru cerintele acestui concurs, si in al doilea rand sa castig, fiindca astfel imi pot usura considerabil situatia financiara. Nivelul de dificultate mi s-a parut exact pe masura criteriilor de selectie; a fost o provocare pe care sunt bucuroasa ca am acceptat-o.

Ma simt onorata si mandra sa ma numar printre bursierii acestei scoli si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor cerintelor indrumatorilor mei si sa ma mentin printre cei mai buni in cadrul celor 3 ani de pregatire profesionala.

Am pornit cu drag pe drumul catre o profesie onorabila, aceea de a ingriji si a ocroti viata si sanatatea si imi doresc foarte mult ca ea sa ma rasplateasca oferindu-mi satisfactie profesionala si spirituala.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 384

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes