Gabriel_chiritaElev anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

„Ma caracterizez in ochii vostrii asemenea voua” .

Numele meu este Chirita Gabriel Alexandru si sunt proaspat absolvent al liceului I.C.Vissarion dintr-un mic orasel situat la 50 km Nord de Bucuresti, Titu. Pe parcursul celor 4 ani de liceu am fost mereu intrebat ce vreau sa fac dupa ce voi finaliza studiile.

Medicina a fost una dintre optiuni, dar mi s-a parut prea mult si spre sfarsitul clasei a 12-a am optat pentru „Scoala Postliceala Carol Davila”, care-mi perimitea sa ma pregatesc pentru a lucra in sistemul sanitar.

A fost o mare usurare stiind ca pot invata in acelasi domeniu,  mai ales ca acum, ca asistent medical, am posibilitatea de a interactiona mult mai usor cu pacientii. Astept cu nerabdare primul contact cu cei pe care urmeaza sa-I ingrijesc si prima mea injectie, nu ma astept sa fiu primit cu bratele deschise, dar sper sa le pot demonstra ca pot avea incredere in mine.

In timpul interviului mi s-a sugerat sa particip la concursul de burse si am acceptat aceasta oportunitate. Am pornit de la ideea ca Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac, si m-am prezentat la concurs.Cred ca am avut un oarecare avantaj pentru ca am urmat un

liceu cu profil Matematica-Informatica si de aici testul de Informatica a fost joaca de copii.Pregatirea pentru medicina m-a ajutat destul de mult la examenul scris, iar eseul in limba engleza a fost o adevarata placere.Poate daca nu aveam cunostintele necesare

as fi spus ca examenul a fost „extrem de greu”, dar in situatia data pot spune ca a fost „nu atat de greu” …desigur, dupa razboi multi viteji se-arata!

Sper ca dupa terminarea acestor studii sa am o putere mai mare de a ajuta oamenii si de asemenea doresc sa continui cursurile medicale, pentru ca Medicina in momentul de fata este singurul domeniu prin care simt ca pot deveni cu adevarat un om fericit.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 154

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes