Florea florentinaEleva anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

“Incep acest an scolar cu bucurie in suflet”

Am ales aceasta scoala deoarece mi-a fost recomandata ca fiind cea mai buna, lucru care s-a dovedit adevarat. Inca din clasele primare visul meu a fost sa lucrez in cadrul medicinei, iar acum simt ca sunt foarte aproape de a-l implini!Sunt absolventa unui liceu cu profilul stiinte ale naturii, chimie-biologie, iar lucrul acesta m-a ajutat foarte mult in conturarea viitoarei mele profesii. Am avut de invatat multe lucruri care acum sunt sigura ca imi vor fi foarte ajutatoare.Recent,mi s-a oferit un nemaipomenit cadou de ziua mea, acela de a fi printre castigatorii concursului de burse „Dr Mioara Mincu”. Ideea de a participa la acest examen a venit odata cu aflarea vestii ca am fost admisa la aceasta scoala,obtinand la examenul de admitere nota maxima.Acest lucru mi-a oferit increderea necesara pentru a mai sustine un examen inainte de inceperea cursurilor. Concursul in sine nu mi s-a parut foarte greu deoarece, avand in vedere premiul, ma asteptam la cerinte pentru un nivel ridicat.

Incep acest an scolar cu bucurie in suflet,dorinta de a invata si a afla cat mai multe lucruri necesare pe viitor si speranta ca la sfarsitul acestor 3 ani sa devin ceea ce mi-am propus!

A fi asistent medical inseamna mult pentru mine,inseamna oportunitatea de a participa in misiunea pentru salvat vieti,inseamna privilegiul de a lucra cu oamenii,de a-i ingriji, de a le aduce un zambet pe fata. Pasiune, Rabdare, Curaj … sunt doar cateva dintre sutele de cuvinte care descriu profesia de asistent medical!

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 118

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes