În ultima zi a stagiului clinic desfăşurat în clinica Royal Artemis Medical Center din Pafos, Cipru, elevii noştri au susţinut colocviul de evaluare, ne transmite prof. responsabil monitorizare Maria Pârlog. „Împreună cu domnul Ioannis Ioanoum, directorul de îngrijiri al clinicii, am evaluat fiecare elev în parte. După ce au efectuat probă practică constând
 într-o tehnică, au prezentat studiile de caz. Am verificat caietul de activități zilnice al fiecărui participant la proiect și fișa de apreciere”, ne transmite domnia sa.
 
Ajuns la final, stagiul clinic din Clinică Royal Artemis din Cipru a fost unul interesant și a constituit o oportunitate pentru înțelegerea nursing-ului într-o altă cultură a spațiului european, afirmă prof. Maria Pârlog. „Considerând că acest proiect a fost un succes, mulțumim școlii pentru suport. Pe parcursul celor 3 saptamanai am simțit căldura celor de acasă, a domnului director general Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu, a doamnei director Daniela Stoian, a profesorilor și a elevilor noștri.

Cu dor de țara și cu un nou bagaj experiențial, echipa din Cipru așteaptă să se întoarcă acasă și să va împărtășească pe viu din ceea ce a trăit aici.”

 

{gallery}stories/2015/final-de-stagiu-clinic-in-cipru{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 166

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes