O performanță excepțională! SIMONA HALEP câștigă Roland Garros 2018 în fața lui Sloane Stephens!

Halep e primul român care câștigă un turneu de Grand Slam după 40 de ani!

„A fost greu să vorbesc după ce am pierdut finala anul trecut, dar acum e un moment bun să țin acest discurs. Visam să câștig acest titlu de la 14 ani. A fost o atmosferă senzațională, mi-am dorit enorm ca acest titlu să vină aici, în Franța.Vrea s-o felicit pe Sloane. Te-ai descurcat minunat după accidentare, îți doresc mult succes și sunt sigură că vei mai juca multe finale de acum încolo. Mulțumesc lui Darren, mulțumesc familiei! Mulțumesc românilor, dar și francezilor. Am simțit sprijinul vostru pe parcursul acestor două săptămâni. E foarte frumos că am câștigat aici, la 40 de ani după ce Virginia Ruzici reușea acest lucru. Terenul acesta este preferatul meu, mă simt minunat aici, ne vedem la anul”, a spus Simona Halep, la festivitatea de la finalul meciului.

„Simona Halep a reuşit, sâmbătă, să întregească performanţa de a fi numărul 1 mondial cu titlul de Grand Slam mult visat. Jucătoarea română a fost în finala de la Roland Garros sportiva mai bună, cu arsenalul de lovituri mai bogat şi sportiva mai bine pregătită fizic. 

Odată meciul ajuns în decisiv, Halep s-a impus firesc, cu o evoluţie constant ascendentă, din ce în ce mai bună. Simona Halep pune capăt unui turneu gestionat magistral, în care şi-a folosit energia judicios şi în care înteligenţa, talentul şi experianţa ei au fost decisive.

La zece ani după ce a câştigat titlul la Roland Garros, la junioare, Simona Halep l-a obţinut şi la senioare, devenind a 49-a jucătoare din lume care ridică deasupra capului un trofeu de Grand Slam.”

(https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/cel-mai-emotionant-moment-simona-halep-in-lacrimi-dupa-ce-a-scris-istorie-la-roland-garros-944242)

Simona Halep este un exemplu de ambiţie, dăruire, perseverență și pasiune pentru toată lumea.

A dovedit tuturor că prin muncă, pornind de la zero, poți ajunge să fii cel mai bun într-un domeniu, ce pare la prima vedere inaccesibil multora dintre noi.

FELICITĂRI, SIMONA!

Mulțumim pentru exemplul tău!

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 218

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes