Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizeză joi – 2 februarie 2023, începând cu ora 10.00, evenimentul ZIUA PORȚILOR DESCHISE – „SĂNĂTATEA ÎN ADOLESCENȚĂ. TRIPS &TRIKS”.

Cu această ocazie, liceenii vor descoperi o parte din tainele profesiei de asistent medical în cadrul unor ateliere demonstrative pentru calificările asistent medical generalist și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare. De asemenea, am pregătit pentru ei și

un concurs cu premii.

În cadrul Proiectului CAFENEAUA LIDERILOR, invitații noștri din liceele partenere vor participa la workshop-ul cu tema: „ELEVUL, UN AGENT AL SĂNĂTĂȚII. MOTIVARE, RESPONSABILIZARE, PREVENȚIE”.

Evenimentul se va desfășura la sediul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, Clădirea CODECS, str. Agricultori nr. 37 – 39, etajul 5.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” își propune să organizeze cât mai multe întâlniri cu cadrele didactice şi elevii liceelor bucureştene şi din alte județe, în vederea consolidării unui parteneriat ce are ca scop oferirea de suport în orientarea şcolară şi profesională a liceenilor. De asemenea, în cadrul Proiectului „Cafeneaua Liderilor din Învățământul Preuniversitar”, au loc dezbateri despre învățământul românesc și  problemele cu care se confruntă, se lansează idei și soluții pentru o educație de calitate.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 314

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes