Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează joi, 07.04.2022, în intervalul orar 10.00 – 12.00 evenimentul ZIUA PORȚILOR DESCHISE – „Mentor pentru sӑnӑtate”, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

În fiecare an, la 7 aprilie, se celebrează Ziua Mondială a Sănătăţii și este o bună ocazie pentru întreaga lume de a se concentra asupra unei probleme de sănătate publică, prioritară la nivel global. De asemenea, este o oportunitate pentru profesioniștii din orice comunitate de a se implica în activităţi care pot duce la o stare de sănătate mai bună.

În cadrul acestui eveniment, elevii de liceu, interesați de o profesie medicalӑ, vor avea ocazia să descopere noțiunea de sănătate din perspectiva activitӑții desfӑşurate de invitați speciali, parteneri ai școlii noastre: Medicover, HelpNet și Dentestet.

De asemenea, continuăm incursiunea în cunoașterea celor 3 calificări profesionale: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie și Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, prin participarea la activități interactive.

Evenimentul se va desfășura la sediul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, din str. Viitorului, nr. 161-163, sector 2, București.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” își propune să organizeze cât mai multe întâlniri cu cadrele didactice şi elevii liceelor bucureştene şi din alte județe, în vederea consolidării unui parteneriat ce are ca scop oferirea de suport în orientarea şcolară şi profesională a tinerilor liceeni, sub deviza Educaţie pentru Sănătate. De asemenea, în cadrul Proiectului „Cafeneaua Liderilor din Învățământul Preuniversitar”, au loc dezbateri despre învățământul românesc și  problemele cu care se confruntă, se lansează idei și soluții pentru o educație de calitate.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 119

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes