Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizeză joi – 24 februarie 2022, începând cu ora 10.00, evenimentul ZIUA PORȚILOR DESCHISE – CUM SĂ FII CA SĂ DEVII ASISTENT MEDICAL.

Cu această ocazie, liceenii vor descoperi o parte din tainele celor 3 calificări profesionale – Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie și Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare – prin participarea la o serie de dezbateri, prezentări și activități specifice organizate pentru fiecare calificare.

În cadrul Proiectului CAFENEAUA LIDERILOR, invitații noștri din liceele partenere vor participa la workshop-ul cu tema: PROVOCĂRILE EDUCAȚIEI ÎN PANDEMIE – DE LA REACTIVITATE LA PROACTIVITATE.

Evenimentul se va desfășura la sediul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, din str. Viitorului, nr. 161-163, București, sector 2.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” își propune să organizeze cât mai multe întâlniri cu cadrele didactice şi elevii liceelor bucureştene şi din alte județe, în vederea consolidării unui parteneriat ce are ca scop oferirea de suport în orientarea şcolară şi profesională a tinerilor liceeni, sub deviza Educaţie pentru Sănătate. De asemenea, în cadrul Proiectului „Cafeneaua Liderilor din Învățământul Preuniversitar”, au loc dezbateri despre învățământul românesc și  problemele cu care se confruntă, se lansează idei și soluții pentru o educație de calitate.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 169

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes