Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează vineri – 14 iunie 2024, în curtea sediului situat pe Str. Agricultori 35, 37-39, sector 2, București (clădirea CODECS), între orele 8.30 – 12.30, o nouă activitate de testare gratuită a valorilor tensiunii arteriale și glicemiei.

Activitatea va marca și Ziua Mondială a Donatorului de sânge, sărbatorită în fiecare an la data de 14 iunie.

Prin organizarea acestor evenimente venim în folosul comunităţii prin promovarea Educaţiei pentru Sănătate şi oferirea unor servicii medicale gratuite: măsurarea tensiunii arteriale, testarea glicemiei și indicaţii profilactice privind bolile cardiovasculare şi metabolice.

Evenimentele similare, organizate de școala noastră, au avut un impact foarte mare în rândul cetățenilor care au beneficiat de aceste servicii gratuite în ultimii ani.

Vă așteptăm cu mare drag!

 

IMPORTANT:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge lansăm o campanie de reducere la plata taxei de înscriere pentru toți candidații care fac dovada donării de sânge in perioada 13 mai – 12 iulie 2024 și se înscriu în perioada 14 iunie – 12 iulie 2024.
Prinde REDUCEREA de 400 RON la taxa de înscriere dacă ai donat și înscrie-te în perioada 14 iunie – 12 iulie 2024 pentru a deveni asistent medical generalist!

 

prof. Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 136

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes