Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” vine în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, a celor aflați în dificultate, precum și a persoanelor fară adăpost și te invită să te alături într-o campanie care să aducă multe zâmbete.

Dacă rezonezi cu acest spirit al sărbătorilor pascale, al bunătății și al bucuriei, vino la SPECTACOLUL CARITABIL organizat de o echipă de elevi entuziaști ai școlii noastre!

Când: MARȚI, 4 aprilie 2023, ora 17.00, sediul Codecs – str. Agricultori nr. 37-39.

Toți banii strânși din vânzarea biletelor și a bunătăților pregătite cu dragoste, disponibile la spectacol, vor fi donați sub formă de produse către copiii, adulții și bătrânii aflați în nevoie.

Activitatea este înscrisă în  Calendarul Proiectului 4/4PentruPrieteni, derulat de Ambasada Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr. și celebrăm la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei.

Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni  se dorește o recunoaștere a muncii  voluntarilor în folosul semenilor lor.

Dr. Martin Luther King Jr. spunea: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”.

Sperăm să vă inspire în realizarea faptelor realizate în folosul celor cu care viața nu a fost prea generoasă.

 

Prof. Sorina Negrei

Director adjunct

Coordonator Proiecte și Programe școlare și extrașcolare

 

Prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 236

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes