Joi, 14 mai, elevii de la calificarea Asistent Medical de Farmacie, au participat la o activitate de prezentare a programului medical Eucerin de îngrijire a pielii, program care combină eficacitatea dovedită cu tolerabilitatea ridicată la nivelul pielii.

Doamna farmacist Marina Mangu, reprezentant Beiersdorf Romania, a vorbit elevilor despre radiațiile UVA, UVB, UVC, rolul şi efectele lor asupra organismului, precum şi despre afecțiunile produse de acestea, pornind de la alergii şi arsuri, până la bolile de cancer de piele.

Cei prezenţi au primit informatii despre fototipurile de piele şi necesitatea protejării, despre factorii de protecție şi antioxidanții naturali din cremele solare.

„Aceste informaţii sunt deosebit de utile elevilor noştri, deoarece le facilitează orientarea rapidă şi selecţia uşoara a produselor potrivite pentru fiecare pacient. Prin astfel de acţiuni, dorim să le oferim şansa de a cunoaşte produsele din farmacii, direct de la producătorii şi distribuitorii de medicamente şi de produse dermato-cosmetice.”

Prof. Anca Grecu

{gallery}stories/2015/eucerin{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 148

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes