Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” se alătură celor responsabili și recomandărilor autorităților pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Să nu uităm că este nevoie mai mult ca oricând să fim responsabili, să ne informăm doar din surse oficiale și să respectăm măsurile impuse de situația actuală.

În același timp, ne exprimăm toată admirația și respectul față de medicii, asistenții medicali și întreg personalul din unitățile medicale, care se află în prima linie în lupta cu noul virus. Cu devotament, respect pentru profesie și pentru semeni, dau dovadă de fraternitate și solidaritate, acordând îngrijire celor aflați în nevoie.

Suntem alături de asistenții medicali, absolvenți ai școlii noastre, prezenți în multe din spitalele din București și din întreaga Europă. Suntem mândri de voi!

În aceste zile, mai complicate pentru noi toți, au nevoie de susținerea noastră mai mult decât oricând!

Puțini cunosc, poate, munca titanică a acestor oameni, sacrificiul pe care îl fac zi de zi pentru sănătatea noastră. Mulți dintre ei sunt expuși contaminării și stau departe de familiile lor.

În lupta cu noul virus, mesajul medicilor, asistenților și infirmierelor din Linia I este pe cât de simplu, pe atât de important: „Noi suntem la spital pentru voi / Voi rămâneți acasă pentru noi”.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, care pregătește de 30 de ani asistenți medicali, mulțumește întregului personal din unitățile medicale și Serviciile de Ambulanță, pompierilor și tuturor celor care se află la datorie, pentru efortul și curajul de care dau dovadă! Sunteți un exemplu de dăruire pentru profesie și pentru semeni!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 144

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes