emmaEleva anul I, calificarea Asistent de Farmacie

„The great use of life is to spend it for something that outlasts it.” – William James

Ma numesc Emma Boeriu si anul acesta am absolvit Liceul Teoretic Zarnesti (judetul Brasov), specializarea Matematica-Informatica. Recent m-am mutat in Bucuresti cu intentia de a-mi continua studiile, iar in prezent sunt eleva in anul I la Scoala Postliceala „Carol Davila” si studenta la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii „Dimitrie Cantemir”.

Sunt o persoana ambitioasa, perseverenta si cu o personalitate puternica, dar in acelasi timp sunt si o fire sensibila cu o viziune larga asupra vietii. Imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. Acest lucru m-a motivat sa ma implic in mai multe activitati de voluntariat in ultimii ani dar si sa aplic pentru un loc in cadrul acestei scoli. Consider ca inainte de a fi doctor, asistent medical sau asistent de farmacie, esti in primul rand om printre oameni, si oricat de evoluate ar fi medicamentele sau metodele de tratament, nimic nu se compara cu o vorba buna, o incurajare pentru pacient! Satisfactia care o ai ca asistent de farmacie, sentimentul ca poti fii util oamenilor, nu o poti regasi decat in acest domeniu.

La inceput am ezitat sa particip la concursul de burse pentru ca nu ma simteam suficient de pregatita dar m-am gandit ca nu am nimic de pierdut si in definitiv castigam o noua experienta. In final, examenul mi s-a parut rezonabil ca si nivel de dificultate asa ca va dati seama ce bucuroasa am fost ca nu am ratat sansa :)

Din punctul meu de vedere farmacia este un domeniu vast pe care il descoperi doar atunci cand nu te opresti din explorat. Cu propriile mele resurse am incercat sa caut noi informatii pentru a-mi imbunatati cunostintele despre farmacie si mi-am dat seama ca aceasta este directia in care imi doresc sa ma indrept. Sunt sigura ca aceasta scoala imi va oferi o buna pregatire profesionala si experienta de care am nevoie pentru a-mi incepe activitatea in farmacie.

Astept ziua cand ma voi simti pe deplin satisfacuta pentru ca am reusit sa recomand pacientilor medicamentele da care au nevoie, pe baza propriilor cunostinte.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 183

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes