Echipa de prim ajutor a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” a fost prezentă şi activă la competiţia de volei baieţi, faza pe municipiu, desfăşurată în zilele de 13-14 martie 2015. în incinta Școlii Gimnaziale nr. 189 București. Meciurile s-au desfăşurat în cadrul Olimpiadei Națională a Sportului Școlar, iar Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a fost prezentă, încă o dată,  acolo unde profesia de asistent medical este necesară!
 
„Ne-am confruntat cu provocările profesiei în sala de sport a Școlii Gimnaziale 189. Fie că am îngrijit plăgi sau am efectuat bandaje compresive, fie că am efectuat masaje sau am asigurat suport psihic, pot să spun că elevii noştri s-au implicat cu pricepere aplicând ceea ce au învățat la cursuri. Echipa a primit aprecieri de la reprezentanții ISMB dar și de la micii sportivi participanți”, ne-a relatat doamna prof. Violeta Zlota, coordonator al echipei de prim ajutor. 

Au participat la această activitate elevi ai anului IG: Bratu Andreea, Cazacu Diana, Cristică Andreea, Ciolacu Adriana, Neagu Amina, Plămadă Alexandra, Vărsoi Gabriela.

 

{gallery}stories/2015/Olimpiada_prim_ajutor{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 168

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes