DSC03751Un grup de 31 de elevi de la Centre de Formations d’Apprenti din Coulans Sur Gee, Franţa, va vizita vineri, 22 Martie 2013, şcoala noastră, ca urmare a unui parteneriat agreat între cele instituţia de învăţământ franceză şi Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila”.

Scopul acestei vizite este ca tinerii francezi să descopere sistemul şcolar romanesc, în general, şi în mod special activităţile elevilor nostri în domeniul sanitar, raportate la nevoile copiilor. Grupul de elevi, însoţiţi de 4 profesori, va participa la o prezentare a programului educativ desfăşurat de şcoala noastră şi se va întâlni cu elevii Clubului de Excelenţă.

Programul se va continua   cu o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.
Scoala noastra are o experienţă în domeniul educaţiei pentru sănătate de peste 23 de ani, fiind prima şcoală particulară de nursing din România înfiinţată după 1990 de Doamna Dr.Mioara Mincu.
Centre de Formations d’Apprenti este o instituţie se învăţământ de asemenea privată, ce derulează un contract cu statul francez şi se numără printre cei mai vechi promotori ai unei formări în domeniul serviciilor,  atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, în mod particular.  

( vezi:  www.mfr-coulans.fr ).

{gallery}francezi{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 96

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes