Proiectul Învățați să ajutaţi! a ajuns astăzi, 16 martie 2018, la Colegiul Tehnic Media.

Echipa şcolii noastre a fost formată din: prof. Anca Mihai, prof. Cristina Costache şi elevii Gabriel Moise, Mihai Dumitru (I C AMG), Marilena Andrei (IH AMG), Mihaela Ene (III H AMG), Maria Grigoraş, Ana Gheorgiu, Dragoş Răducan (I B AMG)A fost prezentată oferta educaţională a şcolii şi tehnici de prim ajutor.

Elevii liceeni au participat cu entuziasm la activităţile de prim ajutor, fiind permanent sprijiniţi de colegii lor din sală, dar şi de echipa şcolii, care s-a asigurat că manevrele au fost executate corect.

„Am fost primiţi cu căldură şi am fost plăcut surprinsă să văd un număr atât de mare de elevi interesaţi să participe la prezentarea tehnicilor de prim ajutorImplicarea lor cu entuziasm alături de noi, interactivitatea şi, nu în ultimul rând, dorinţa de a afla cât mai multe despre oferta educaţională a şcolii noastre, ne-a determinat să revenim cât mai curând. Ca elevă a şcolii, azi, am simţit că sunt cu adevărat educator pentru sănătate.”(Marilena Andrei – II H AMG)

 

Ne-a făcut plăcere să ne reîntâlnim cu elevii acestui liceu, care ne-au vizitat şcoala cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise!

prof. Cristina Costache

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 333

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes