Activitatea de testare gratuită a valorilor tensiunii arteriale și a valorilor glicemiei, organizată de școala noastră luni – 16 august 2021, în Parcul Obor, a avut un impact mare în rândul populației sectorului 2.

Beneficiarii serviciilor noastre au primit informații și îndrumări referitoare la bolile cardiovasculare, stilul de viață sănătos, măsurile de prevenție a bolilor cardiace și metabolice. Cu toții au salutat inițiativa școlii noastre de a oferi aceste servicii în mod gratuit.           
Cei interesați să devină asistenți medicali au primit informații despre oferta educațională a școlii noastre, campania de Admitere fiind în desfășurare.          
Elevii voluntari au fost însoțiți și coordonați de responsabilii activității, prof. Cristina Costache și prof. Anca Mihai, în misiunea nobilă de Educatori pentru sănătate.

Coordonatorul activității este doamna director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, prof. Aurelia Șova.           
Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează, timp de două zile, luni – 16 august și marți – 17 august 2021, în Parcul Obor, între orele 10.00 – 18.00, activități de testare gratuită a valorilor tensiunii arteriale și glicemiei.

Prin intermediul acestor evenimente venim în folosul comunităţii prin promovarea Educaţiei pentru sănătate şi oferirea unor servicii medicale gratuite.

În luna iulie, școala noastră a organizat un eveniment similar, care a avut un impact foarte mare în rândul cetățenilor.

 

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

 

 

prof. Raluca Brad      

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 67

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes