În perioada 15 – 18 mai 2018, în Parcul Tineretului, Primăria Municipiului București, prin Proedus – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, organizează Târgul Oferta Educațională, ediția cu numărul XIX.

 

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este prezentă și în acest an pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Echipele noastre, formate din cadre didactice de specialitate și elevi, vor prezenta oferta educațională, oportunitățile oferite de școala noastră și tehnici de prim ajutor. De asemenea, vor avea loc discuții informaționale cu profesorii și elevii unităților de învățământ participante la târg.

 

În cadrul evenimentul Târgul Oferta Educațională participă toate unitățile de învățământ liceal și universitar din Municipiul București, iar elevii și liceenii bucureșteni au oportunitatea să se informeze asupra ofertelor educaționale și să ia o decizie asupra viitorului lor.

Ca o noutate în acest an, pe lângă ofertele de educație tradiționale ale liceelor și universităților din București, elevii bucureșteni vor avea parte de o experiență practică având posibilitatea de a avea un dialog liber cu profesioniști din diferite domenii.

 

Vă așteptăm!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 124

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes