În fiecare an ducem Educația pentru Sănătate la Street Delivery: elevi, profesori, foști elevi și actuali absolvenți – însă mai ales cei care vor să aibă întânire cu vocația. Cu toții participăm la bucuria de a reda străzii starea de naturalețe, vocația de a face cu drag ceea ce-ți place, bucuria zilelor culturale de iunie cu redescoperirea meseriilor tradiționale, a legăturii cu natura, a deschiderii de a oferi și a primi de la aproapele nostru.

Elevii: Lidia Macuc si Mihaela Buzea din anul IA, Ana-Maria Oltean, Ana Costea – clasa IC, Florentina Crangasu, Marius Voicu, Marius Dumitru și Liliana Tocmag – clasa IB de la calificarea asistent medical generalist, Elena Adet, Andrei Caraman, George Andrei Pancu – clasa IA – asistent medical de farmacie si profesorii: Aurelia Sova, Marilena Puscas, Gina Tulache, Adriana Păunescu, Raluca Brad, Violeta Zlota, Alina Ioniță, Monica Muscă, Alice Răgăzan, Sorin Azoiței și Mioara Marcu – au participat la promovarea Educației pentru Sănătate pentru toți cei interesați să se dezvolte pe acest plan.

Echipele de elevi și profesori au oferit de-a lungul celor trei zile materiale de promovare ale școlii și zâmbete. Educația pentru sănătate a rămas înscrisă în aspirația unei viitoare capitale culturale europene.

Purtând cu mândrie simbolurile de apartenență la profesia de asistent medical şi de reprezentare a școlii, cele șase echipe participante au fost mesagere ale oportunității profesionale oferite de o instituție de prestigiu pentru un viitor sigur şi plin de satisfacții.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 259

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes