În data de 26 martie 2019, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” din Bucureşti a fost gazda noastră în cadrul evenimentelor programate cu ocazia săptămânii „Şcoala altfel”. Cu ocazia întâlnirii, profesor Corina Bucur şi profesor Iulia Leuciuc au prezentat tema „Igiena vieţii sexuale” elevilor interesaţi. Au participat şi elevele Georgiana Namiază şi Daniela Stoican de la clasa 2 E – AMG şi profesor Andreea Cenuşă, coordonatorul parteneriatului.

În cadrul activităţii, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a prezentat liceenilor oferta educațională, activităţile şi oportunităţile de care pot beneficia ca elevi ai școlii.

Elevele noastre au prezentat motivaţia lor de a alege această școală şi experienţele legate de stagiile de practică. Au răspuns, de asemenea, întrebărilor puse de elevii prezenţi.

Tema a cuprins mai multe părţi, dintre care: aspecte psihologice ale relaţiilor, bolile cu transmitere sexuală şi metodele de contracepţie. Primele două părţi au fost susţinute de profesor de nursing Corina Bucur, iar partea legată de metode contraceptive a beneficiat de suportul şi experienţa în cadrul farmaciei a asistentului medical de farmacie Iulia Leuciuc.

Vom continua, cu siguranță, seria prezentărilor şi demonstraţiilor la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, de care ne leagă un parteneriat de foarte mult timp.

 

prof. Andreea Cenuşă

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 108

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes