Sesiune de comunicări științifice desfășurată în cadrul Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”

În data de 16 martie are loc evenimentul de prezentare a comunicărilor științifice la nivelul școlii, la care vor participa grupele de elevi din anii II și III înscrise până la 26 februarie. În realizarea materialelor elevii vor fi coordonați de cadre didactice de la AMG, AMF și BFKT. În cadrul acestei sesiuni fiecare elev / grupă își va prezenta tema aleasă. Criteriile de apreciere au în vedere originalitatea, modul de prezentare și argumentare  științifică.

Cea mai bună lucrare va participa ulterior la Conferința națională de nursing sau alte sesiuni de comunicări științifice. Toți participanții, elevi și coordonatori, vor primi diplomă de participare.

Scopul proiectului este de atragere a elevilor școlii sanitare asupra necesității cercetării în profesia de asistent medical, conștientizarea rolului și importanței asistenților medicali în promovarea educației pentru sănătate și stimularea dezvoltării competențelor specifice. La această sesiune se pot înscrie toți elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din anii II și III, toate calificarile și profesori de specialitate din domeniul medical. 

Elevii își pot alege orice temă la sugestia coordonatorului/ilor: Medicină alternativă, Antropologie medicală, Recuperare holistică, Apifitoterapie, etc. din următoarele discipline: Psihologie, Biologie, Biochimie, Nursing, Farmacie, balneofiziokinetoterapie. Activitatea este parte din planul de activități al Comisiei de Concursuri: Coordonator Director prof. Daniela Stoian;  Responsabil Comisie  prof. Gina Tulache.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 97

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes