Echipele noastre au fost din nou prezente la competițiile sportive pentru acordarea primului ajutor.

Activitățile s-au desfășurat sub coordonarea doamnei prof. Anca Mihai și în conformitate cu Acordul de Parteneriat semnat de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și Inspectoratul Școlar București.

Joi, 21 martie 2024, la Clubul Școlar Sportiv nr. 6, s-au desfășurat semifinalele competiției de fotbal – băieți. Au participat elevii voluntari: Ion (Pavel) Anamaria – clasa 2 G – AMG, Sîrba (Ștefan) Ramona Florentina, Bădeanu Simona, Pîtul Ella, Constantin Denisa, Gălățanu Denisa de la clasa 1 E – AMG.

Vineri, 22 martie 2024, activitatea a avut loc tot la Clubul Școlar Sportiv nr. 6. Echipa de asistență medicală a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” a fost formată din elevii voluntari: Marin Elena Raluca, Minea Del-Nevo Jasmine Alexandra și Anghel (Baillivet) Mariana de la clasa 2 C – AMG.

La finalul activităților, domnul prof. metodist Florin Cozea ne-a transmis următorul mesaj:

Recunoștință

Elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” au asigurat asistența medicală de specialitate, cu titlu gratuit și voluntar, elevilor de gimnaziu și liceu din sectorul 3, înscriși la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

În această perioadă, se încheie etapa pe sector la disciplinele prevăzute în calendarul competițional sector 3 liceu, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Doresc să precizez că anul acesta competițional a fost unul inedit, datorită faptului că oameni cu suflet deosebit au venit alături de noi în organizarea Olimpiadei, asigurând asistența medicală de specialitate, cu titlu gratuit și voluntar, pentru elevii înscriși în competițiile sportive din cadrul ONSS.

Totul a început în urma unei discuții telefonice pe care am avut-o cu doamna prof. Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, discuție care, ulterior, datorită deschiderii și implicării doamnei director, s-a materializat într-un acord de parteneriat. Cel mai important aspect în derularea parteneriatului a fost profesionalismul echipelor medicale coordonate de doamna pof. Anca Mihai.

Acum, la final de drum, atât eu, cât și colegii mei din organizare mulțumim pentru sprijinul necondiționat pe care l-am avut pe toată durata desfășurării competițiilor, știm că nu a fost ușor, știm ce sacrificii, câtă muncă și pasiune au fost investite de către echipele medicale.

Cu speranța unei viitoare colaborări, mulțumim tuturor celor implicați din Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”! Sunteți cei mai buni!

Cu respect si considerație,

prof. metodist Florin Cozea

 

Vineri, 22 martie 2024, la Baza Sportivă Vitan au spus „prezent” elevii voluntari: Ion (Pavel) Anamaria și Anghel Romina de la clasa 2 G – AMG.

Doamna prof. metodist Ecaterina Rontescu ne-a adresat un mesaj de mulțumire pentru frumoasa colaborare.

Mulțumiri

Astăzi a fost ziua încheierii unei competiții maraton și a unei frumoase colaborări în cadrul competiției Olimpiada Națională a Sportului Școlar, disciplina sportivă fotbal. Sute de copii, zeci de profesori, mulți părinți. Entuziasm, aventură, infinite posibilități și probabilități minunate. Echipa de organizare s-a bucurat de sprijinul și profesionalismul elevilor voluntari de la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, care au asigurat asistența medicală în condiții vitrege de vreme, timp de 3 săptămâni. A fost ultima competiție, dintr-un calendar stufos cu: minihandbal, minibaschet, handbal – gimnaziu fete și băieți, baschet – gimnaziu fete și băieți, rugby-tag, volei, badminton, pe care nu am fi putut să le desfășurăm fără asistență medicală.

Mulțumesc din inimă pentru colaborare, doamna prof. Anca Mihai, în special pentru disponibilitatea dumneavoastră și a elevilor dumneavoastră! Vă felicit pentru felul în care pregătiți viitorii asistenți medicali, oameni serioși, empatici și profesioniști.

Vă transmitem întreaga noastră recunoștință și respect! Sperăm ca această colaborare să continue și în anii viitori și ca elevii cu care am colaborat să fie în continuare preocupați de dobândirea experienței de asigurare a asistenței medicale în competițiile sportive.

Echipa de organizare a competițiilor din sectorul 3.

prof. metodist,

Ecaterina Rontescu

 

prof. Anca Mihai

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 400

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes