Sănătatea este bunul cel mai de preț de care avem nevoie pentru o viață armonioasă și frumoasă. Iar sănătatea voastră și a celor dragi trebuie să fie singurul lucru care să vă preocupe. Atunci când corpul e bolnav, nimic nu mai este la fel. Întotdeauna va fi nevoie de oameni cu calități speciale care să aibă grijă de sănătatea celor din jur, de cei aflați în nevoie. Întotdeauna va fi nevoie de ASISTENȚI MEDICALI!

Ați descoperit că aveți aptitudini pentru această profesie nobilă și căutată pe piața muncii? Continuăm înscrierile la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”!

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărâți calea pe care veți merge mai departe. Cu sau fără diplomă de bacalaureat, dacă doriți să vă pregătiți pentru o calificare sau doriți o schimbare în carieră, e timpul să luați o decizie!

Puteți opta să urmați o facultate, dar de cele mai multe ori diploma nu vă garantează și posibilitatea de a practica profesia pentru care v-ați pregătit. În școala noastră, mulți dintre elevi au și studii universitare, dar doresc să se reorienteze profesional, având în vedere dinamica pieței muncii din domeniul sănătății.

O profesie cu mare căutare pe piața muncii!

Profesia de Asistent Medical, cu cele 3 calificări în care noi vă propunem să vă pregătiți:

– Asistent Medical Generalist,

– Asistent Medical de Farmacie,

– Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare,

este mereu actuală și vă oferă posibilități de angajare atât în țară, cât și în străinătate. Fiecare calificare are atuurile sale.

Urmând cursurile celei mai cunoscute școli postliceale sanitare bucureștene, cu o experiență de peste 32 de ani în Educația pentru Sănătate, veți fi pregătiți la nivel european, iar certificatele de absolvire vor fi recunoscute internațional. 

Procesul de educație reprezintă un parteneriat între școală, parteneri în pregătirea practică și elev, fiecare cu aportul său.

Așadar, în calitate de elev, este necesar să vă doriți cu adevărat să vă dedicați unei misiuni nobile, care cere dăruire și vocație.

Vă anunțăm de acum că cei 3 ani de școală nu vor fi întotdeauna ușori, dar noi ne vom strădui să-i facem cei mai frumoși! În permanență, o echipă profesionistă va fi alături de voi pentru a vă sprijini!

Pe scurt, vă oferim șansa la:

O EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU O EUROPĂ MAI SĂNĂTOASĂ!

CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

 

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.rowww.scoalacdavila.ro

https://scoalacdavila.ro/admitere2022-2023

 

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 192

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes