Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este o instituție de învățământ de renume, cu o tradiție de 30 de ani, responsabilă și adaptabilă. Pandemia provocată de coronavirus a adus schimbări majore, ne-a obligat să ne adaptăm din mers și să luăm decizii fără precedent. Încă din martie, am acționat și am susținut că: Școala trebuie să continue! La fel afirmăm și acum! Și dorim ca actul educațional să se desfășoare în condiții cât mai sigure, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.

Asistenții medicali sunt profesioniștii de care sistemul de sănătate din Europa are cea mai mare nevoie.

Este necesar să facem față provocărilor și să ne adaptăm. Responsabilitate și adaptabilitate sunt cuvintele cheie ale zilelor noastre. Împreună găsim soluții pentru orice situație și mergem înainte cu încredere.

Anul școlar 2020 – 2021 va începe luni, 14 septembrie.

Școala noastră a analizat atent recomandările specialiștilor și situația epidemiologică din București, dar și faptul că un număr mare de elevi ai școlii vin din județele limitrofe. Astfel, în primele 2 săptămâni ( 14 – 25 septembrie) se vor desfășura doar cursuri online pentru anii I și II (toate calificările), respectiv instruire clinică pentru anul III (toate calificările).

Dragi elevi, săptămâna viitoare veți primi de la profesorii diriginți programul pentru semestrul I, care se va desfășura cu prezență la școală și online.

Vom anunța toate informațiile pe site-ul școlii, pe pagina de Facebook și veți fi contactați de profesorii diriginți. 

Rămânem împreună, chiar dacă păstrăm distanța!

Vă mulțumim!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 222

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes