Ești elev în anul III sau absolvent al școlii noastre, calificarea asistent medical generalist? Îți dorești un loc de muncă în Marea Britanie?

Dacă răspunsul este afirmativ,  Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” prin Clubul Absolvenților, coordonat de prof. Raluca Brad și Comisia de parteneriate și proiecte internaționale, coordonată de prof. Larisa Costin, te invită să susții un pre-interviu de angajare ( dacă ești elev în anul III ) sau un interviu de  angajare ( dacă ești absolvent ) cu echipa SYNERGY MEDICAL din Londra – Anglia.

Interviurile vor avea loc la sediul școlii, str. Viitorului nr. 161-163, luni – 30 ianuarie 2017, între orele 9.00 – 17.00.

Pentru eficientizarea timpului, vă rugăm să vă înscrieți la acest eveniment la adresa de e-mail bradraluca@gmail.com și să specificați ora la care doriți să susțineți interviul. 

De asemenea, este necesar să trimiteți și un CV Europass în limba engleză.

Termen limită pentru înscriere: joi, 26 ianuarie 2017, ora 16.00.

Lista finală cu cei înscriși și repartizarea pe intervale orare va fi afișată pe site-ul și la avizierul școlii până vineri, 27 ianuarie 2017.

 

Synergy Medical recrutează asistenți medicali, cu și fără număr PIN, pentru Sussex Healthcare, grup privat cu 20 de centre de îngrijire în Sussex, aproape de Brighton, pe coasta de sud a Angliei. Sussex Healthcare oferă îngrijire de specialitate pacienților cu afecțiuni neurologice și celor cu dificultăți de învățare. Unitățile sunt dotate cu tehnologie medicală de ultima generație.

Angajatorul oferă o mulțime de posibilități de învățare continuă și acordă o atenție deosebită programelor de dezvoltare a carierei.

Vă așteptăm!

 

prof. Larisa Costin – responsabil Comisia de parteneriate și proiecte internaționale

prof. Raluca Brad – responsabil Clubul Absolvenților

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 105

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes