Miercuri, 11 iulie 2018, reprezentanții MedLife au avut o nouă întâlnire cu elevii școlii noastre.
Evenimentul a fost o bună oportunitate pentru toți cei prezenți să acceseze informații despre parteneriatul pe care școala noastră îl dezvoltă cu una dintre rețelele private de sănătate importante și despre oportunitățile de dezvoltare a carierei profesionale în mediul sanitar privat.

 

„În cadrul vizitei desfășurate de reprezentanții MedLife, elevii Școlii Postliceale „Carol Davila” au beneficiat și de prezența unor membri ai Fundației Leaders care au propus o serie de ateliere de autocunoaștere și orientare în carieră.

Printre exerciții s-au numărat cele de identificare a punctelor forte și a zonelor de dezvoltare, de înțelegere a stilurilor de comunicare și relaționare utilizând modelul DISC (dominantă, influență, sociabilitate, conștiinciozitate). Au fost oferite exemple și participanții au fost invitați la discuții libere în cadrul acestor ateliere.” ( Denisa Sandu – Specialist Resurse Umane – MedLife )

 

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este preocupată să asigure elevilor o pregătire teoretică și practică de calitate. De aceea, prin parteneriatele cu unitățile medicale de stat și private se urmărește efectuarea de stagii practice pentru dobândirea competențelor specifice în medii diverse și la standarde înalte.

Această nouă întâlnire dintre elevii școlii noastre şi reprezentanţi ai unor companii partenere, potenţiali angajatori pe piaţa muncii, urmează misiunea Clubului Absolvenților de a crește nivelul angajabilității elevilor și absolvenților Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. Vom continua seria acestor întâlniri din dorința de a veni cât mai mult în sprijinul elevilor și absolvenților noștri.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 71

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes