Reprezentanții MedLife au avut o nouă întâlnire cu elevii școlii noastre în cadrul Clubului Absolvenților. Moderatorul întâlnirii a fost prof. Iulia Leuciuc.

Evenimentul a fost o bună oportunitate pentru toți cei prezenți să acceseze informații despre parteneriatul pe care școala noastră îl dezvoltă cu cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate și despre oportunitățile de dezvoltare a carierei profesionale în mediul sanitar privat.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut doamnei prof. Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”: „Parteneriatul cu Clinicile MedLife deschide noi oportunități de angajare pentru elevii noștri. Întrucât ne preocupă calitatea formării profesionale a tuturor elevilor, asigurăm pregătirea practică nu doar în cadrul spitalelor de stat, ci și în cadrul celor mai bune clinici medicale private. Acum aveți posibilitatea de a alege voi clinica unde să urmați stagiul de practică, iar acest aspect pune în valoare poziția de lider pe care o ocupă școala noastră în topul școlilor cu profil sanitar”.

Denisa Sandu, Specialist Recrutare MedLife, a prezentat elevilor noștri detalii despre stagiile clinice pe care le pot desfășura în cadrul unităților medicale MedLife și a răspuns numeroaselor întrebări adresate de către cei prezenți.

MedLife își desfășoară activitatea în 12 Hyperclinici în București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 6 spitale, 18 laboratoare proprii de analize, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 de clinici medicale partenere în toată țara.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este preocupată să asigure elevilor o pregătire teoretică și practică de calitate. De aceea, prin parteneriatele cu unitățile medicale de stat și private se urmărește efectuarea de stagii practice pentru dobândirea competențelor specifice în medii diverse și la standarde înalte.

Elevii din anii II și III de studiu, calificarea asistent medical generalist, au posibilitatea să își desfășoare stagiile de practică în clinicile și spitalele MedLife.

Ulterior, absolvenții au oportunitatea reală de angajare și vor beneficia de contract de muncă din prima zi, de mentori care să îi ghideze la începutul carierei profesionale și vor avea posibilitatea de a se dezvolta pe o anumită specialitate.

Elevii din anii I și II pot accesa următoarele posturi: reprezentant medical, recepționist, agent call-center, operator calculator.

Cei interesați se pot adresa pe e-mail: cariere@medlife.ro. Pentru a facilita identificarea, vă rugăm să precizați în subiectul mesajului faptul că sunteți elevi ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

Complexitatea și calitatea actului medical, tehnologia de ultimă generație din dotare, profesionalismul și dedicarea întregii echipe fac parte din misiunea MedLife de zi cu zi.

Această nouă întâlnire dintre elevii școlii noastre şi reprezentanţi ai unei companii partenere, potenţiali angajatori pe piaţa muncii, urmează misiunea Clubului Absolvenților de a crește nivelul angajabilității elevilor și absolvenților Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. Vom continua seria acestor întâlniri din dorința de a veni cât mai mult în sprijinul elevilor și absolvenților noștri.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 233

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes